40. hetet túl léptem, ma elment a nyákdugóm legalábbis szerintem, fehér kocsonyas valami. Most a babám teljesen a jobb oldalamon van és keményedek nagyon. Reménykedhetem hogy beindul? Nem szeretném ha indítanának, császáros leszek, faros a babám
Tapasztalatokat írnátok?
2023. febr. 12. 14:25
1/9 anonim válasza:
Sajnos nekem a sima áttetsző kocsonyás cucc nem jelentett semmit. Nekem a legelső fájáskor távozott egy leirhatatlan véres-barnás kocsonyás szörnyeteg, na, akkor indult a szülés.
2023. febr. 12. 14:33
2/9 anonim válasza:
39 hetes vagyok. Nekem 1 hete távozott már a nyákdugó és a hasam is keményedik. Már várom én is, hogy beinduljon.
2023. febr. 12. 14:53
3/9 anonim válasza:
Én ugyanúgy voltam mint az első válaszoló. Azt hittem a nyákdugó ment el, nagyon undi volt. Aztán amikor 41 hetesen beindult a szülés akkor ment el valójában, sokkal bizarabb volt mint amire először azt hittem hogy az :D
2023. febr. 12. 14:56
4/9 anonim válasza:
Persze
Nekem teljesen nulla jel után indult minden szülésem és gyorsan. (Ég az egyikkel vizsgálaton is voltam reggel, ahol azt mondtàk napokig ne is vàrjak még a babára, aztáne ste gyorsan megszültem🤦🏻♀️)
Szóval lehet.
2023. febr. 12. 15:48
5/9 anonim válasza:
Már a másik kérdésnél is írtuk, hogy ebből bármi lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!