39 hetes kismamik, hogy vagytok?
Sziasztok!🙂
39+3 hetes kismami vagyok, kíváncsi vagyok velem egyidős kismamák, hogy vagytok? Hogy bírjátok? Féltek a szüléstől?
Én pár napja elég durván vizesedem, egyre több jósló fájásom van +pocakkeményedés, már nagyon várom, hogy beinduljon a szülés😁
Most még egyáltalán nem félek tőle, aztán lehet ha odakerülök bepánikolok majd😄
Ugyanígy érzek😄
Már még az nst-n is a nővér azt mondta: össze kell bújni apukával, mert az ondóban ugyanaz a hormon van, mint amit szülésindításkor helyeznek fel tablettát!😁 Na hát apukát sajnos nem tudom rávenni, félti a babát🤦🏻♀️😂
Igaz 2 éve volt már de, előtte picit mérges voltam a férjemre össze vitatkoztunk, este.😂 Reggel már voltak jelei a szülés beindulásának. Este mentünk is be a korházba hajnalban megszületett a fiam. 39+3 napra.
Azt mondták a stressz sokat segitett ebben.
Kitartást és könnyű szülést nektek 😊
Szia igaz én már megszültem vasárnap 40+2re de mi is összebújtunk előtte párszor hátha de sajnos semmi nem lett belőle🤷🏼♀️
Viszont tágultam tőle 2ujjnyit és burokrepesztéssel indították a kisfiam.
Nagyon nagy előny volt mert lerövidítette a szülésem csak 4 óra volt burokrepesztéstől számítva és első baba!
Nem kell félni! Kitartást és könnyű szülést!❤️
Aranyosak vagytok😊
Gratulálok azoknak akik már megszültek!😘
Nagyon nehéz már a vége, főleg amikor a rokonok rátesznek egy lapáttal és ezt hallgatom: “Úgy is túlviszed, szerintem még több mint egy hét” és társai😄
Kívülről csak mosolygok, belül meg megesz az ideg az ilyenek hallatán😂😂
De biztosan más kismama is kap/kapott hasonló megjegyzéseket😃
Szia 40hetes kismami!🙋🏻♀️🙂
Elhiszem, hogy már várod a végét, én is így vagyok vele! Szívesen túllennék már rajta, én kisfiút várok, és mindenkitől azt hallottam, hogy ők lustábbak, ezek szerint igaz is.🙄🤔
Ma megyek nst-re, illetve a dokimmal megbeszélem, hogy valamit találjunk ki, mert túlhordani nem szeretném.
A lakóhelyünktől a kórház egy jó 40km, és túlhordás esetén nálunk napi nst van! 😩
Feljárni nem tudok minden nap, befeküdni meg nagyon nem szeretnék, így én még abban is benne lennék ha a dokim kézzel kicsit rásegítene..😄
Tegnap csak sikerült rávenni apukát egy jó kis együttlétre, de csak annyit értünk el vele, hogy utána 7 percenként keményedtem, semmi több😤😄 De legalább jól esett😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!