Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetes kismamik, hogy vagytok?

39 hetes kismamik, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!🙂

39+3 hetes kismami vagyok, kíváncsi vagyok velem egyidős kismamák, hogy vagytok? Hogy bírjátok? Féltek a szüléstől?

Én pár napja elég durván vizesedem, egyre több jósló fájásom van +pocakkeményedés, már nagyon várom, hogy beinduljon a szülés😁

Most még egyáltalán nem félek tőle, aztán lehet ha odakerülök bepánikolok majd😄

2020. dec. 10. 13:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok, mi újság kérdező? Megérkezett a baba ?:)
2020. dec. 15. 01:20
 12/17 A kérdező kommentje:

Szia😊

Nem, még sajnos mindig nem!😩

Tegnap voltam nst-n, néztek áramlást is ami teljesen rendben volt, a méhlepényem még mindig “csak” 1.fokban érett, az ultrahangos hölgy azt mondta: Ez a fiúcska még nem készül megszületni! 😕

Ma megint nst, illetve amnioszkópia. Már ebben reménykedem, hátha ettől beindulna..😄

Ha mégsem, holnap befekvés, és vasárnap estig várnak aztán indítják.

Veled miújság? Ti egyben vagytok még? 😊

2020. dec. 15. 08:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Kérdező mi újság? Beindult? Én holnap fekszem be,mert semmi jele a szülésnek... nagyon szomorú vagyok,meg akarok már szülni,másrészről meg nem akarok kórházba feküdni. 😔 A 40.hetes kismama
2020. dec. 15. 17:42
 14/17 A kérdező kommentje:

Jelenleg szülőszobán vagyok, a délelőtti nst nem mutatott fájást, viszont a dokimmal mára beszéltük meg a befekvés, így azt mondta előbb szülőszoba aztán ha nem alakul a dolog akkor leraknak osztályra.

Nos, 1órakkor megvizsgált akkor 2110 volt, rá fél órára megnézte a magzatvizet, màr 2111 a méhszáj😁

Azt mondta: ebből lehet éjszaka szülés lesz, de ha nem is ma, akkor holnap biztosan😊

Majd jelentkezem ha változik a helyzet! 🙂

Kitartást neked és írj majd mindenképp! 😉

2020. dec. 16. 14:52
 15/17 anonim ***** válasza:

Hasonló képp állok én is, bár hogy mennyire vagyok nyitva azt nem tudom.anyit tudok,hogy jó a méhszáj értékem,és hogy bármikor indulhat a buli,Ja és én is kórházban vagyok.

A 40hetes kismami

2020. dec. 17. 11:27
 16/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tegnap délelőtt megszületett a pici fiú, 3330g 52cm 40+3 napra😊 9 és fél óra vajúdás, 30 perc kb kitolás, jókora gátseb, és belső varratok😩 De az eredmény kárpótol mindenben! 😊

2020. dec. 18. 13:18
 17/17 anonim ***** válasza:

6#os vagyok

Gratulálok a babádhoz! Jó egészséget nektek! Hidd el 2 hét múlva már emlékezni se fogsz rá! Én bármikor újra csinálnám! 😊

2020. dec. 19. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!