40+ hetes kismamik, hogy vagytok? Bírjátok még? Nem pánikoltok a befekvéstől, indítástól? Meddig meritek húzni az időt?
ugyan még csak 39+-os vagyok,de engem rögtön befektet,ha lejár a terminus(előzmények miatt),szóval reménykedek,mást nem nagyon tudok...Most pár napja viszonylag jobban bírom,beletörődtem,h akkor jön,mikor elérkezettnek érzi az időt!
Kitartást nekünk,és bízzunk benne,hogy a természet megoldja a dolgot:D
Szerintem ne pánikolj. Ezt olvasom ki az írásodból. Félsz az ismeretlentől.
Miért gond az ha indítják? Jobb hogy ha inkább kint van mikor már eljött az ideje, mint hogy valami szövődmény legyen ha nem vesznek valamit időben észre.
Vegyél tényleg erőt magadon és ne aggódj ennyire. Bízd rá az orvosra. Mikor túl leszel az egészen és otthon leszel már a babáddal visszagondolva látni fogod, hogy kár volt ezeken a dolgokon stresszelned magad.
Az indítástól én is félek, több ismerősöm járt így és nincsen jó tapasztalatuk vele.
De reménykedjünk, hogy kibújik előtte! Ne aggódj.
Bábakoktélt csak orvosi felügyelet mellett ajánlom, esetleg beszéld meg a dokival.
Sajnos nem az ismeretlentől félek, indították az előzőt is..
Ez a bábakoktél olyan fura dolog... Igazából aki kipróbálta nem számol be komplikációkról, max nem hatott..
Az én orvosom kicsit gyógyszerdiller típus, tőle ilyet nem kérdezek, szülésznő javasolta azt mondta nem árthat, védőnő szerint Belekakilhat tőle babóca a vízbe...
Folyamatosak a jóslók, többször is beálltak 10 percre mondjuk nem voltak erősek, de semmit nem tágultam eddig...
A placenta jó állapotban van víz is van, de uh szerint már elsején töltöttük a 40.-et.
Ja és mindenki hivogat, amikor jön egy front, hogy na majd most, de ez a gyerek tojik a frontra.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!