Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ha koraterhességnél...

Normális ha koraterhességnél nem érzek semmit?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy hete teszteltem pozitívat, ma vagyok a 5+2 hétben. Hétfőn elkezdtem feszülést érezni a hasamba, majd ezt követték szúrkálások, lüktetés, és nehézérzés. Jó érzés volt, mert éreztem, hogy történik valami. 3 napja elkezdett fájni a hasam, tegnap elkezdtem görcsölni és picit alábbhagyott a mellfájdalom, illetve a “méhemben sem érzek semmit”, nincs semmi tünetem. Ez normális lehet? Volt már korai vetélésem és aggódom.

Tudom normális ha nem érzek semmit, viszont éreztem, és ez eltűnt.

2023. febr. 4. 07:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az ég világon semmit nem éreztem egyik babánál sem!
2023. febr. 4. 11:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát komolyan mennyire van nyomorult életetek hogy még egy ilyen kérdésre adott normális választ is le pontozzátok? Ezen élitek ki magatokat, ez a hobbiból vagy mi???
2023. febr. 4. 11:41
 13/15 anonim ***** válasza:
A 8-9. héten kezdtem rosszul lenni. Addig semmi jele nem volt. Tünetek pedig jönnek-mennek. Volt, hogy 3 napig fájt a mellem, aztán 2 napig nem, utána megint. Ha nincs vérzés, erős alhasi görcs, nem kell aggódnod.
2023. febr. 4. 13:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!☺️❤️
2023. febr. 4. 13:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem eddig egyik terhességemnél sem voltak az első trimeszterben különösebb tüneteim. Esetleg volt egy kis puffadás, érzékenyebb voltam a szagokra, de ennyi. Volt, amelyiknek vetélés lett a vége, de ott sem nagyon volt másként.
2023. febr. 5. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!