Októberben szülő kismamik, mindenki kitalálta már, hogy mi legyen a baba neve? Volt olyan, aki az utolsó pillanatban döntötte el?
Figyelt kérdés
Két hetem van még elvileg, és még mindig nincs neve a babánknak. Tudom, hogy teher alatt nő a pálma, és legkésőbb a kórházban lesz neve, csak olyan rossz érzés, hogy teljes tanácstalanságban vagyunk a férjemmel.
Köszi a válaszokat.
2010. okt. 4. 12:51
11/16 anonim válasza:
Az elsőnek a kórházba menet dőlt el a neve, volt vagy 10 név a kalapban, de nem véglegesítettünk. A másodiknak két nappal a születése előtt, de akkor már 2 napja befektettek. Egész terhesség alatt nem tudtunk megegyezni. :D:D
12/16 anonim válasza:
Megírod mi vagyis KI lett, ha sikerült eldönteni ?
13/16 A kérdező kommentje:
Majd megírom szívesen :)
Egyébként Csilla vagy Enikő közül nem tudunk dönteni.
2010. okt. 4. 21:33
14/16 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Ez is az én kérdésem volt pár héttel ezelőtt...
2010. okt. 4. 21:33
15/16 anonim válasza:
nekem a kettő közül egyértelműen a Csilla tetszik jobban. de tudom, ez az én ízlésem, nem a tietek. (Enikő nekem átlagos, Csilla meg egyszerű és egyben nagyon szép)
16/16 anonim válasza:
Én Enikőre szavazok, de nektek kell dönteni. Jó pár hete nekem is volt hasonló kérdésem, csak fiúnévvel kapcsolatban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!