Mennyire kell komolyan venni ezt a nincs háton fekvést?
Figyelt kérdés
Most vagyok 18 hetes és az egyik cikkben olvastam, hogy nem szabad háton feküdni a 4. hónap végétől. Ez mennyire igaz?
Inkább tapasztalatokra lennék kiváncsi, hogy aki feküdt/nem feküdt háton, nekik hogyan alakult a terhesség?
2023. febr. 1. 12:56
1/17 anonim válasza:
Én ezt még nem hallottam. 8. hónapban járok de még van, hogy háton fekszek.
2/17 anonim válasza:
Semennyire. Úgy feküdj, ahogy kényelmes! A hátonfekvés legtöbbeknél alapból nem kényelmes már nagyobb pocakkal sokszor, nekem zsibbadt mindenem. Nekem mondjuk a baloldalon fekvés sem volt kényelmes, úgy a combom zsibbadt le. Érzed azt, ha valamelyik pózzal gond van. :)
3/17 anonim válasza:
Én amíg tudtam, és amíg úgy volt kényelmes addig háton feküdtem. 30. hét után már nem volt jó. Elkezdtem zsibbadni már egy 10 perc háton fekvéstől is
4/17 anonim válasza:
Én sokáig hason feküdtem. Majd hátra váltottam. Utolsó trimeszterben pedig oldalt.
Akkor már volt hogy sokat fektettek hanyatt egy vizsgálaton akkor nagyon rosszullettem.
Érezni fogod mikor mi kényelmes.
5/17 anonim válasza:
A 37.hetet kezdem, de kb csak háton alszom. Úgy esik jól. Van amikor elmoccan a baba, olyankor erzem, hogy pozíciót kell váltani, de az esetek nagy részében háton alszom el, és úgy is ébredek.
6/17 anonim válasza:
Volt,hogy ugy ebredtem,hogy felig a hasamon fekudtem.semmi baja a fiamnak...en mondjuk nem szerettem háton fekudni mert olyankor mindig nagyon kellett pisilnem 😅
7/17 anonim válasza:
"és az egyik cikkben olvastam"
Ha tényleg fontos lenne ez, akkor nőgyógyászod mondta volna.
Nem kéne elhinni minden interneten összevadászott hülyeséget.
8/17 anonim válasza:
Nem ajánlott, nekem a védőnő is felhívta rá a figyelmem. Kb. ebben a cikkben lévő dolgokkal indokolta.
9/17 anonim válasza:
Én simán feküdtem háton. Hidd el, megérzed, ha nem jó. Nekem volt, hogy hirtelen légszomj, szédülés jött rám. Akkor pózt váltottam.
10/17 anonim válasza:
Riogatnak ezzel, van alapja, de ha tényleg nem jó, megérzed. Tehát a tanács helyesen 7gy szól, hogy ne feküdj háton, ha kényelmetlen. Vedd komolyan a tested jelzéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!