Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire kell komolyan venni...

Mennyire kell komolyan venni ezt a nincs háton fekvést?

Figyelt kérdés

Most vagyok 18 hetes és az egyik cikkben olvastam, hogy nem szabad háton feküdni a 4. hónap végétől. Ez mennyire igaz?

Inkább tapasztalatokra lennék kiváncsi, hogy aki feküdt/nem feküdt háton, nekik hogyan alakult a terhesség?

2023. febr. 1. 12:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt még nem hallottam. 8. hónapban járok de még van, hogy háton fekszek.
2023. febr. 1. 13:02
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Úgy feküdj, ahogy kényelmes! A hátonfekvés legtöbbeknél alapból nem kényelmes már nagyobb pocakkal sokszor, nekem zsibbadt mindenem. Nekem mondjuk a baloldalon fekvés sem volt kényelmes, úgy a combom zsibbadt le. Érzed azt, ha valamelyik pózzal gond van. :)
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én amíg tudtam, és amíg úgy volt kényelmes addig háton feküdtem. 30. hét után már nem volt jó. Elkezdtem zsibbadni már egy 10 perc háton fekvéstől is
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sokáig hason feküdtem. Majd hátra váltottam. Utolsó trimeszterben pedig oldalt.

Akkor már volt hogy sokat fektettek hanyatt egy vizsgálaton akkor nagyon rosszullettem.

Érezni fogod mikor mi kényelmes.

2023. febr. 1. 13:09
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
A 37.hetet kezdem, de kb csak háton alszom. Úgy esik jól. Van amikor elmoccan a baba, olyankor erzem, hogy pozíciót kell váltani, de az esetek nagy részében háton alszom el, és úgy is ébredek.
2023. febr. 1. 13:12
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt,hogy ugy ebredtem,hogy felig a hasamon fekudtem.semmi baja a fiamnak...en mondjuk nem szerettem háton fekudni mert olyankor mindig nagyon kellett pisilnem 😅
2023. febr. 1. 13:19
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

"és az egyik cikkben olvastam"

Ha tényleg fontos lenne ez, akkor nőgyógyászod mondta volna.

Nem kéne elhinni minden interneten összevadászott hülyeséget.

2023. febr. 1. 13:42
 8/17 anonim ***** válasza:
34%

Nem ajánlott, nekem a védőnő is felhívta rá a figyelmem. Kb. ebben a cikkben lévő dolgokkal indokolta.

[link]

2023. febr. 1. 13:45
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én simán feküdtem háton. Hidd el, megérzed, ha nem jó. Nekem volt, hogy hirtelen légszomj, szédülés jött rám. Akkor pózt váltottam.
2023. febr. 1. 13:59
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Riogatnak ezzel, van alapja, de ha tényleg nem jó, megérzed. Tehát a tanács helyesen 7gy szól, hogy ne feküdj háton, ha kényelmetlen. Vedd komolyan a tested jelzéseit.
2023. febr. 1. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!