Szerintetek mikor érdemes össze csomagolni a kórházi cuccokat?
Sziasztok
Most vagyok 29 hetes.
na meg mikor kezdjem el kimosni a kis ruhákat
Hahó.
Húú most ez egy jó kérdés ,engem is fognak érdekelni a válaszok.Első terhességem 29. hetében járok de mindig attól félek hogy valami majd lemarad,most jött meg a táskaszett amibe majd beviszem a cuccokat,ma rendeltem meg a szoptatós hálóinget,szerdán megyek dokihoz most csinál méhszájvizsgálatot és nagyon de nagyon remélem hogy még nem nyílik ,hisz még olyan sok mindent kell itthon csinálnom,mondjuk a kis rucikat kimosni,a babaszobát berendezni,tudod nem vagyok egy kapkodós fajta:-) Én most nem tudtam neked értelmes választ adni csak azért írtam hogy tudd nem vagy egyedül ezzel a kérdéssel:-DDD Boldog babavárást:-)
Én úgy csináltam, hogy a 34. hét körül összeraktam a cuccokat az egyik szekrényemben, egy polcra. Így ne állt hetekig a táskában, de ott gyűjtögettem szépen. Mindig hozzáraktam valamit. Így ha idejekorán kellett volna menni, egy pillanat alatt be tudtuk volna egy táskába. Így ha Apára maradt volna, akkor is képes lett volna rá. (amúgy nem is tudom....))
És jó volt átnézni. Táskába konkrétan csak 38 hetesen raktam. De még így is volt 3 hetem.
És tényleg kétfelé pakolj, egy a szülőszobás, egy a gyermekágyas tatyó.
Sziasztok!
Akkor csak en vagyok/voltam türelmetlen? :-)))))
A babocuccai mar 1honapja kesz.
Korhazi csomagot is kb. akkor raktam össze.
Babakocsit, hordozot stb. aug.ban kaptuk, hasznaltan, le-kimostam, letakartam, az is kesz.
Bar jol tettem, mert multheten kinyiltam es szigoruan feküdnöm kell!
35h kismama
Kellemes babavarast, babazast mindenkinek.
Szülőszoba:
Hálóing, amiben szülni szeretnél. (nekem nem adtak kórházit)
papucs
kis törölköző
innivaló, ennivaló (keksz, vagy hasonló)
ha megszületett a baba:
egy tiszta hálóing
bugyi,
betét
fényképező, kamera, telefon, ezek töltői
Gyermekágyas csomag:
a többi. ....
hálóingek, törölköző, újság, párna, köntös,
papucs, enni, inni való
a babának a Szeni Imrében Pelust, és popsikrémet kellett csak vinni, ruhát nem.
Vittem még neki egy kis plédet, meg kis sapkát.
Gondolom ezer dolgot kihagytam, majd a többiek kiegészítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!