Külön kell csomagolni a szülőszobai cuccokat, mint a többi napra szükségeseket?
Figyelt kérdés
Nem vihetem be egy nagy táskában az összeset?2010. jan. 26. 19:53
1/8 anonim válasza:
Hát praktikus, ha nem kell a nagy táska alján kotorászni! :)
2/8 anonim válasza:
hát h én öszinte legyek én egy táskába pakoltam mindent.lehet megbánom de nem akarok husz táskát magammal cipelni.persze felülre tettem a szülős hálóinget meg a köntöst papucsot kaját meg majd egy zacsiba visszük.....36 h kismama
3/8 anonim válasza:
Nekünk azt mondták a szülésfelkészítőn, hogy külön pakoljunk. Én 2 táskát vittem, de mindent egyszerre becuccoltak a szülőszobára, Úgyhogy ebből a szempontból mindegy. Viszont így tényleg könnyebben megtalálod, ami ott kell. A másik szempont meg az, hogy általában a kórházi szekrények nagyon keskenyek, a nagy táska tuti nem fért volna bele. Ami ugye 2 szempontból lehet probléma. Az egyik az, hogy nagyvizitkor még a papucsom sem lehetett elől, alig tudtam a dolgaimat a pici szekrénybe betuszkolni. A másik meg az, hogy a szekrény zárható...
4/8 anonim válasza:
Külön pakoltam a szülésznőm javaslatára! De nem bántam meg!
5/8 anonim válasza:
Érdemesebb külön tenni :) Minden kéznél van, ami oda kellhet és semmi sem felesleges, nem kell kotorászni.
6/8 anonim válasza:
Én külön pakoltam, a kórházit már csak akkor hozta fel a férjem a kocsiból, amikor átcuccoltunk a szobába. Így is elég sokminden volt mind a két táskában.
7/8 anonim válasza:
Bocsi a kérdésért, de a szülőszobai csomagba Ti mit raktatok?
Köszi
8/8 anonim válasza:
Szülőszobás pakkba:
papucs sima és fürdős, törölköző nagy kicsi, köntös, wc papír, wc papír ülőke, eldobható bugyi, meggymagzsák, víz, betét??, zokni, zsepkendő, fényképezőgép, hajgumi, homeos bogyók, csoki, szőlőcukor, kispárna.
Remélem nem hagytam ki semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!