Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Császár után mikor próbálkozha...

Császár után mikor próbálkozhatunk megint babával?

Figyelt kérdés

sziasztok április 27.én szültem 16 órás vajlúdás után császárral.kis korkülömbséggel szeretnénk babát.

mennyi idő kell,hogy elteljen?én március körül gondoltam a "probálkozásra".

2010. okt. 4. 07:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Elször is kérdezd meg az orvosodat, de császár után legalább két évet szoktak javasolni, mert idöbe telik, mire a mütét helye rendesen begyógyul. Én a helyedben inkább az egy évvel késöbbi márciusra terveznék, most még egyértelmüen nagyon korai.
2010. okt. 4. 08:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!Ha már van peteérésed(havid)akkor már próbálkozhattok.Én előtted szültem 2 héttel és már minden rendben van nálam.Újra termékeny is vagyok úgyhogy védekezünk ezerrel!:)

Előtte azért menj el nőgyógyászhoz vizsgálatra.

2010. okt. 4. 08:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Második: gondoltál arra, hogy a kérdezö CSÁSZÁRRAL szült? Nem arról van szó, hogy teherbe tud-e esni, hanem arról, hogy célszerü-e.

A kérdezönek: MINDENKÉPPEN beszéld meg az orvosoddal, mert ha túl korán leszel terhes,annak komoly következményei lehetnek, és ha pár hónapos terhesen egy sürgösségi mütét szükséges, mert megrepedt a méhed, akkor adott esetben a babát is elveszted, meg esetleg több nem is lehet.

2010. okt. 4. 08:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki (januárban szültem), hogy amíg szoptatok, addig nem javasolja, mert kell a szervezetnek idő a regenerálódásra és a szoptatás nagyon igénybe veszi a szervezetet. De javasolja, hogy ha tehetem minimum 9 hónapig szoptassak. A szoptatás után min. 3-4 hónapnak el kell telnie, de legalább rendeződnie kell a menzesznek. Tehát: sajnos a babám 8 hónaposan "megunta" a cicimet, mert elkezdtem mestruálni (de ez még csak olyan vacakolós volt). Most apasztom a tejemet (5 napja), közben tegnap megjött rendesen a menzim. Januárban már elkezdhetjük a projektet:)ha mindent rendben talál a következő vizsgálatkor. A 2 évet arra szokták mondani, ha valaki császár után természetes úton szeretne szülni. Ha bevállalod, hogy valószínűleg a második császár lesz, akkor a másfél év korkülönbség is elfogadható, DE ehhez az kell, hogy a szervezeted rendbe jöjjön (menzesz, hormonháztartás...)
2010. okt. 4. 08:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem pont 2 év van a két gyerek között, természetes úton szültem a másodikat, semmi gond nem volt az előző császár miatt. 3 óra alatt megszültem, ég és föld volt a két szülés:)
2010. okt. 4. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes az orvossal megbeszélni.Én császár után egy évvel voltam vizsgálaton és akkor azt mondta, hogy szépen gyógyult a belső varrat is, nyugodtan jöhet a követező, akár természetes szülés is lehet.
2010. okt. 4. 09:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia, én tavaly szeptember 4-én szültem császárral (egy fájásom nem volt, elfolyt a magzatvíz, 10 óra és sok-sok oxitocin után feladtuk, mert semmi jel nem utalt arra, hogy lent szeretne kijönni), a dokim augusztus elején vizsgált, azt mondta, semmi akadálya a következőnek. Most 8 hetes terhes vagyok.
2010. okt. 4. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!