Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb-két hete mindig attol...

Kb-két hete mindig attol félek, hogy remélem nincs semmi baja a babámnak (elhalt vagy ilyesmi)? 16-hetes vagyok semmi bajom.

Figyelt kérdés
de úgy gondolom ha valami baj lenne akkor nem lenne tünetem.!egy nap rengetegszer megyek pisilni pláne hajnalban és akárhogy nem akarom mindig rámjön a kajálás.remélem jól gondolom??????
2008. dec. 27. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, talán ez a legnehezebb időszak, mert még nem érzed mozogni a babát, és a következő UH is messze van. Ne aggódj, mindannyian aggódunk a picinkért folyton folyvást. Hol erősebb ez az érzés, hol inkább a háttérbe szorul. Ez az anyai ösztönnel együtt jár.

Bíznod kell magadban és a gyermekedben, hogy jól érzi magát és minden rendben vele.

Sajnos a tünetek megléte, vagy nem megléte nem ad pontos felvilágosítást. Én amikor nagyon szorongtam, elbandukoltam a dokihoz, s kértem, hogy hallgassunk szívhangot, vagy nézzük meg UH-n. Dokitól függ, hogy megteszi-e, ha a tiéd nem olyan rugalmas, akkor találj ki valamit, hogy mondjuk fájdogál a hasad, vagy hasonló.

2008. dec. 27. 13:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia. Amíg nem éreztem mozogni, én is állandóan ilyeneken aggódtam, ezért két uh közé beiktattam egy magán uh-t is. A félelmem szerencsére teljesen alaptalan volt, most itt szuszog mellettem a három hetes babám. Végig aggódni fogsz valami miatt, amíg nem mozog azért, amikor mozog, akkor azért, mert egyik nap kevesebbet mozog, aztán többet, aztán máshogy. Próbálj hozzá sokat beszélni, bíztatni, hogy szépen nőljön, erősödjön, és próbáld elterelni a figyelmedet, olvass, sétálj, nézz filmeket, mert ha megszületik a pici, egy másfél órás filmet nem fogsz tudni véginézni. Boldog babavárást!
2008. dec. 27. 19:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia, ezen én is túlestem, de mi már a 19. hétben vagyunk, és érzem a mozgását, így már bizonyosság van róla, hogy jól van. A 12. héten kórházban voltam súlyos fogyás miatt, és ott elég sok rémtörténetet hallottam, amitől frászt kaptam. Hogy megnyugtassam magam, vettem egy magzati szívhang hallgató dopplert, amit itthon is tudok használni, így már tudom kontrollálni, hogy minden ok. 10 ezer Ft. volt, de én azt mondom megérte.
2008. dec. 28. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!