Már nagyon elegem van. A babámnak egy kicsit elállóak a fülei.Állandóan megjegyzik,kinevetik. Mással is előfordul ilyesmi?
A babámnak egy kicsit elállóak a fülei.Állandóan megjegyzik,kinevetik.Már nagyon elegem van ebből.Nem is tudok ilyenkor mit mondani:(
Még kicsi(8 hónapos)nem érti,de mi lesz akkor ha már megérti,hogy mit mondanak a kedves barátok/rokonok?
Nálunk nincs ilyen (szerencsére). De elhiszem, hogy még ha csak pusztán vicces, jópofa megjegyzéseket is tesznek, egy idő után már azzal is tele van az embernek a hócipője.
Könnyű mondani, hogy ne is törődj vele...
Inkább az a kérdés, hogy titeket zavar-e a fülecske?
Különben meg, azt kívánom, ez legyen a legnagyobb problémátok.
A lényeg, hogy egészséges!!
A férjemnek is elállóak, és a nővérének is.
Gyerekkorukban a nővére nagyon utálta pont a csúfolódás miatt, de aztán megnövesztette a haját és nem látszik neki. A férjemet sosem zavarta, fel sem vette, vagy elütötte viccel.
De ha úgy gondoljátok, hogy meg akarjátok ettől kímélni a babátokat, akkor 5-6 éves kor után el lehet végeztetni egy korrekciós műtétet, helyi érzéstelenítéssel csinálják és még aznap haza lehet menni, de utána hetekig kötést kell viselni. Az árakat sajnos nem ismerem.
Na, csak gratulálni lehet az ilyen "intelligens" barátoknak, rokonoknak. Máson gúnyolódni, pláne egy kicsi gyereken nagyon primitív dolog. Én biztos kiosztottam volna már őket az első alkalommal, akár rokon, akár barát, akár vadidegen...
Elnézést, de nagyon felhúztam magam. Ezek az emberek a betegeken, fogyatékosokon, stb. is ilyen jól mulatnak???
Nekem is eláll de nagyon zavar. Nem hordom miatta feltűzve befonva stb. a hajam. Pedig nagyon szeretném. :'( Régen mindenki megjegyezte de ma már nem mert soha nem kötöm össze.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!