Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan keksz vagy ilyesmi...

Van olyan keksz vagy ilyesmi amit tudnék adni a 8 hónapos babámnak úgy hogy még nincs foga? Ami szétolvad és nem kell tartanom attól hogy elkezd fuldoklani?

Figyelt kérdés
Hipp babakeksz van itthon, azt reszelni szoktam a gyümijébe.
2010. máj. 28. 14:15
 1/8 anonim ***** válasza:
A hippek eleg jok. Azok elolvadnak, en mar regebb ota adom neki.
2010. máj. 28. 14:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Én a Hippet önmagában is odaadom.Simán lenyeli fog nélkül 8 hós babám.
2010. máj. 28. 14:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát nem keksz, de "ilyesmi" :o)

8 hónaposan kezdtem puha kenyérbelet felaprózva elé tenni. Teljesen odáig van érte, szerintem a kézügyességét fejleszti a legjobban, ahogy "levadássza" őket. (Irtóra koncentrál, és két ujjával csippentve felszedi, majd az egész kezét a szájába tömi :o)

Kölesgolyóval ugyanígy járunk el, de azt tényleg kis darabokra kell törni, mert nem puha, viszont könnyebben szétolvad a szájban, mint a keksz.

És nincs benne cukor!

2010. máj. 28. 14:24
 4/8 anonim ***** válasza:
A Dm-ben lehet kapni extrudált kukorica kenyeret,ez olvad a szájukban.Nem drága, és azt hiszem(nem biztos) adható 8 hónaposnak.
2010. máj. 28. 14:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Én a kölesgolyót adom a 8 hósomnak és imádja. Nagyon hamar szétolvad a szájban. Mondjuk neki van már 6 foga. Nem tudom, hogy fog nélkül működik-e, de szerintem egy próbát megér, mert legalább egészséges.
2010. máj. 28. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Az én 8 hónapos fiamnak sincs egy foga sem, de 6 hónapos korától kapja a babapiskótát (nem azt, amelyiknek cukros a teteje, hanem a simát). Imádja, könnyen szétolvad a szájában.

Eszik még kenyérhéjat és zsömlét is.

2010. máj. 28. 14:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon köszönöm a válaszokat!!!
2010. máj. 28. 14:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!Most megköveznek.................a kukót nem próbáltad?Az én kisfiam nagyon szereti:) De ha nem díjazod az "ötletet" akkor a buláta!

Üdv.9 hós baba anyukája

2010. máj. 28. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!