Van olyan keksz vagy ilyesmi amit tudnék adni a 8 hónapos babámnak úgy hogy még nincs foga? Ami szétolvad és nem kell tartanom attól hogy elkezd fuldoklani?

Hát nem keksz, de "ilyesmi" :o)
8 hónaposan kezdtem puha kenyérbelet felaprózva elé tenni. Teljesen odáig van érte, szerintem a kézügyességét fejleszti a legjobban, ahogy "levadássza" őket. (Irtóra koncentrál, és két ujjával csippentve felszedi, majd az egész kezét a szájába tömi :o)
Kölesgolyóval ugyanígy járunk el, de azt tényleg kis darabokra kell törni, mert nem puha, viszont könnyebben szétolvad a szájban, mint a keksz.
És nincs benne cukor!

Az én 8 hónapos fiamnak sincs egy foga sem, de 6 hónapos korától kapja a babapiskótát (nem azt, amelyiknek cukros a teteje, hanem a simát). Imádja, könnyen szétolvad a szájában.
Eszik még kenyérhéjat és zsömlét is.

Szia!Most megköveznek.................a kukót nem próbáltad?Az én kisfiam nagyon szereti:) De ha nem díjazod az "ötletet" akkor a buláta!
Üdv.9 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!