Anyukám terhes lenne?
Figyelt kérdés
Ma a fürdőszobai szekrényben találtam egy felbontott terhességi tesztet. Mivel a nővérem már elköltözött csak anyukám használhatta. Lehet hogy terhes? Viszont nem fiatal már és csak ezért vannak kétségeim de nem merem megkérdezni egyelőre2023. jan. 22. 18:14
11/18 anonim 

válasza:

De miért kellene megkérdezned?
Nyilván megosztja majd veled az infót, ha úgy érzi, meg kell.
12/18 anonim 

válasza:

Nem lehet hogy ovulációs teszt volt? Gyanúsabb hogy a menopauza kezdődött és lehet nyomon akarja követni, vagy más módszerek mellett így is védekeznek az apukáddal.
13/18 A kérdező kommentje:
Na csak megkérdeztem így óvatosan és azt mondta hogy ő használta és el akarta dobni a dobozt de elfelejtette, de a lényeg hogy azt mondta pozitív lett de még nem akarta elmondani
2023. jan. 22. 19:14
14/18 anonim 

válasza:

Ő hagyta elöl
Szerintem ebben semmi ciki nincs így.
45 volt most a kórházi szobatársam, aki szült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!