Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 43 èves F ..vagyok 15 ève...

CSIBE8 kérdése:

43 èves F ..vagyok 15 ève házas párom 42 nem akar gyereket ,vagy is felmerült a válás most már igèr mindent.13 ève elvetette a gyereket azt mondta láttak valamit meghittem kiderült semmi baja nem volt .Havi 1 sex ,szerintetek szül ő ?

Figyelt kérdés

2023. jan. 21. 10:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
32%
Oke,elvalsz mert te gyereket akarsz o nem...43 eves vagy...mire talalsz egy masik nőt magadnak,kialakul a normalis kapcsolat,leszel vagy 46-47 eves.gorbe bottal akarsz jarni a szuloi ertekezletre?..ha nem egy huszon eves lanyt talalsz,jo esellyel az uj no sem akar majd szulni 40 felett...inkabb orulj annak hogy van egy parod,meg ha gyereketek nincs is...
2023. jan. 21. 11:36
 12/30 anonim ***** válasza:
87%

Tehát ha jól értem 15 éven keresztül hitegetett és azt állította, hogy szeretne gyereket, csak, hogy ne hagyd el?

Amikor meg összejött, akkor még el is vetette és erről is hazudott neked?

Szerintem elég nagy baj van a kapcsolatotokkal.

2023. jan. 21. 11:42
 13/30 anonim ***** válasza:
38%

Ha nem akar a gyereket a párod és ez elég egyértelmű akkor ne erőltesd a dolgot.Fenyegetőzhetsz te válással és mit érsz el vele?Esetleg tételezzük fel sikerül és terhes lesz 42 évesen mikor már nagyrészt 10 éves szokott lenni az ekorú nők gyerekei és mondjuk problémás lesz a terhesség és pluszban nem is örül neki amitől tiszta depis lesz majd megszületik a gyerek és még rosszabb mentális állapotba kerül,ezt követően ugyanúgy válás a vége és még ott a gyerek is aki a rövidebbet húzza mert anyuka nem akarta s lehet érzi is ő aki semmiről sem tehet vagy te neveled és anya nélkül nő fel.Ennyi idős korban én nem is csodálom hogy nem szeretne babát.Ő nem is egy anya típus mert ha eddig nem szült és még el is vetette annó akkor egyértelmű hogy nem tart igényt gyermekáldásra.Ezután meg kell beszélni és csupán ezért el kell válni már 40 felett:)

Kérdező ne haragudj de szerintem hibát követsz el ha egyébként más probléma nincs csak ez a gyerek téma mert a mai világban marha nehéz párt találni és 13 évet így eldobni nem túl bölcs dolog csupán mert most rád jött a baby boom lehetséges kapuzárási pánikkal is egybekötve.

2023. jan. 21. 12:05
 14/30 anonim ***** válasza:
73%

Nem tűnsz túl értelmesnek, se az írásod alapján, se a mondani való alapján, se a ligikád alapján.

Mivel te vagy a férfi, másik nővel simán lehet még gyereked

2023. jan. 21. 12:11
 15/30 Derjaderja ***** válasza:
85%
Csibe8 névvel Te biztos, hogy a férfi vagy a sztoriban?
2023. jan. 21. 12:26
 16/30 anonim ***** válasza:
36%

#13 Te együtt tudnál maradni olyan valakivel, aki 15 éven keresztül hazudott neked, ráadásul az egyik legfontosabb dologban? Szerinted tényleg ér annyit ez a kapcsolat, hogy együtt maradj a másikkal?

Itt nem az a probléma, hogy a nőnek nem lehet gyereke. Itt az a probléma, hogy a férfi 15 éven keresztül be volt csapva. Hogyan lehetne leélni így még 30 évet valakivel?

2023. jan. 21. 12:28
 17/30 anonim ***** válasza:
19%

Csak pontozgatni tud mert nem tetszik neki a válasz🤡🤡

Szüljön akkor a mamika neki majd megbánja mikor ott bömböl a baby:)

Mindig ez van:D

2023. jan. 21. 12:29
 18/30 anonim ***** válasza:
85%

16 Itt nem én vagyok a téma de mindegy kezdjük ott.Miért várt 15 évet a pasi?Nem gondolta hogy megy az idő?Nem is értem.Most meg hőbörög mikor már öregebb a párja.Nem látom úgy hogy becsapta a hölgy mert közben 15 év alatt tudott volna változtatni a férfi mondjuk válással vagy mással családot alapítani viszont minden joga meg van hozzá hogy most meglépje.

Egyedül ő dönt hogy most mit tesz.Ha ennyire gyereket akar akkor váljon el és ne higyjen a hölgynek hiába ígérget mindent mert ha terhes is lesz nem lesz benne köszönet mert tehernek fogja megélni az egészet a hölgy és a baba issza meg a levét.

El kell válni 1 szónak is 100 a vége és családot alapítani mással.Becsapottnak érzi magát a pasi de ő maradt 15 évet ebben a kapcsolatban és nem tartott fegyvert a fejéhez a hölgy hogy már pedig vele kell hogy maradjon.Egy kapcsolat 2 db emberből áll.Nem tehet csak 1 ember mindenről:)

2023. jan. 21. 12:35
 19/30 anonim ***** válasza:
41%

#18 Én úgy értettem a sztorit, hogy most derült ki, hogy a nő nem szeretne gyereket 15 év után, sőt volt egy gyerekük és azt is elvetette a “férfi tudta nélkül” (mármint azt állította, hogy beteg a gyerek és ezért veteti el). Eddig a férj azt hitte, hogy mindketten akarnak majd gyereket.

Ezért írom, hogy nem az a legnagyobb baj, hogy a nő nem tud szülni, mert ez előfordul, ezt dobta a gép. Ezért én sem válnék. De itt az volt, hogy a nő állította 28 éves koruktól fogva, hogy szeretne gyereket, és közben valószínűleg mindent megtett, hogy ne jöjjön össze a baba.

2023. jan. 21. 12:40
 20/30 anonim ***** válasza:
81%

19 Lehet most esett le a kérdezőnek hogy nem akar a hölgy babát.Ha ez így van akkor válás kell ahogy írtam is.

Viszont megértem a hölgyet is hogy már nem szeretne 42 évesen csak így elment az idő...

2023. jan. 21. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!