Nem volt férjem csak élettársi kapcsolat! Van már egy 4 éves kislányunk, szóval a kedves páromnak néhany napja adtam ki az útját ugyanis félrelépett, nagyon nagyon porig alázva ezzel. Nem vallotta be, sőt azóta is tagadja. Nem tudom de lehet hogy terhes vagyok, napok óta késik, és hányingerem van. Lehetséges a stressz is az oka, és egy alkalomról van szó amikor egész véletlenül kiszakadt az óvszer. Nem rohantam a patikába eseményutáni tablettáért mert én abban a tudatban éltem hogy biztos lábakon áll a kapcsolatunk és hogy ő néha más karjában akar impulzust kapni megsem fordult a fejemben.
Tény hogy nagyon ideges vagyok, keveset alszok, sokszor kap el a sírógörcs amiatt hogy így ment tönkre a kapcsolatunk, a családunk. Engem viszont az érdekelne hogyha esetleg valaki hasonló cipőben járt mit tett??
Teljesen abortusz ellenes vagyok, viszont azt hiszem nem tudnám és nem is akarnám azt a gyermeket!
Hát szerintem először is tesztelj, és akkor utána gondolkozz bármiben is, mert a stressztől is késhet stb.. szóval első lépésként tedd meg ezt :)
2021. okt. 4. 10:00
3/16 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy nem merek.... sokkal jobban kétségbe esnék úgy érzem ami tudom nem jó megoldás mert ha tényleg az abortusz mellett döntenék akkor valószínűleg sok mindent kellene intézni hogy mihamarabb " túl legyek"
2021. okt. 4. 10:01
4/16 anonim válasza:
Ha semmi esély a békülésre akkor nem tartanám meg valószínűleg.
2021. okt. 4. 10:01
5/16 anonim válasza:
egész véletlenül kiszakadt az óvszer
Egyszer valaki mondja már el, hogyan van, hogy itt mindenkié kiszakad??? 25 éve nincs vele semmi problémánk soha.
2021. okt. 4. 10:03
6/16 anonim válasza:
Először is tesztelni kell. Ha nincs terhesség, akkor nincs mivel foglalkozni. Ha van, akkor számításba kell venni minden eshetőséget. A megcsalás körülményeiről nem írtál. Ha egyszeri botlás volt, és van esély a békülésre, akkor a már meglévő, illetve a születendő gyermek esetében is az lenne a legjobb, ha tiszta vizet öntenétek a pohárba. Ha erre nincs esély, akkor azt kell eldönteni, hogy végig tudod-e egyedül csinálni a terhességet, fel tudsz-e nevelni két gyereket. Ha a válasz nem, akkor pedig intézni az abortuszt minél előbb.
2021. okt. 4. 10:09
7/16 anonim válasza:
5ös,nekem egy hónapon belül kétszer is kiszakadt pedig nem vagyunk b a l f a szok. Igaz terhes nem lettem, de felírattam a tablettát mert biztosabb.
Kérdező: az biztos, hogy egyedül nem vállalnám. Vagy abortusz vagy családban ( ez már rajtad múlik akarod-e egyáltalán)
2021. okt. 4. 10:52
8/16 anonim válasza:
Azért sokkal értelmesebb tesztelni, mint napok óta nem aludni a sírástól. Ha lenne rá lehetőségem (egészség, anyagiak, segítség nagyszülőktől/testvértől/barátoktól vészhelyzet esetén, mint pl. kórház), akkor megtartanám akár marad az apja, akár nem. Ha nem bírnám egyedül, akkor valószínűleg nem, mert a meglévő gyereket is el kell látnom - de nagyon megviselne.
2021. okt. 4. 11:32
9/16 anonim válasza:
Nőjj fel, nem attól leszel terhes vagy nem terhes, hogy tesztelsz-e. Szépen csináld meg a tesztet aztán ráérsz rágódni de ennek így mi értelme? Lehet tök feleslegesen idegeskedsz
2021. okt. 4. 11:37
10/16 anonim válasza:
Nem merek tesztelni...🤦♀️
Honnan tudod, hogy terhes vagy? Honnan tudod, hogy tényleg megcsalt?
Ne haragudj, de nekem ezzel a kérdéssel, okfejtéssel elég butának tűnsz 🤷🏽♀️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!