Mit tennétek ha válás után terhesek lennétek?
Nem volt férjem csak élettársi kapcsolat! Van már egy 4 éves kislányunk, szóval a kedves páromnak néhany napja adtam ki az útját ugyanis félrelépett, nagyon nagyon porig alázva ezzel. Nem vallotta be, sőt azóta is tagadja. Nem tudom de lehet hogy terhes vagyok, napok óta késik, és hányingerem van. Lehetséges a stressz is az oka, és egy alkalomról van szó amikor egész véletlenül kiszakadt az óvszer. Nem rohantam a patikába eseményutáni tablettáért mert én abban a tudatban éltem hogy biztos lábakon áll a kapcsolatunk és hogy ő néha más karjában akar impulzust kapni megsem fordult a fejemben.
Tény hogy nagyon ideges vagyok, keveset alszok, sokszor kap el a sírógörcs amiatt hogy így ment tönkre a kapcsolatunk, a családunk. Engem viszont az érdekelne hogyha esetleg valaki hasonló cipőben járt mit tett??
Teljesen abortusz ellenes vagyok, viszont azt hiszem nem tudnám és nem is akarnám azt a gyermeket!
Pedig tesztelni kéne, az eredmény a hasadban van az idő meg telik...
De van egy olyan érzesem, hogy ez csak a szokásos napi kamukérdés olvasottság növelése érdekében...
Megtartanám. De nekem egyedül is lenne erre anyagi lehetőségem és segítségem. Eszembe sem jutna elvetetni, vagy problémának látni ezt.
Az, hogy a párommal/férjemmel hogy alakulna a kapcsolatunk, meg a jövő zenéje.
Én nem hiszek az örök hűség intézményében, így valószínű idővel megbeszélnénk és a gyerekekre való tekintettel tiszta lappal kezdenénk. Valaki képes erre, valaki nem.
Kétségbeesni semmiképpen sem kell. Annak nincs értelme! Tesztelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!