Anyukák, ti megtartanatok a 3. Babát, ha rossz lenne a házasságotok és a válás küszöbén állnatok?
Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 21:39
2/25 anonim válasza:
Mivel én házasságmentő gyerek voltam, ezért csak miatta nem maradnék egy szar házasságban. Ha nem tudnám eltartani, akkor elvetetném.
3/25 anonim válasza:
Ha egyedül is el tudnám tartani a családot, akkor megtartanám.
De kettő gyerekkel könnyebb új életet kezdeni, mint hárommal.
4/25 anonim válasza:
Hogy lettél terhes egy olyan kapcsolatban ami a válás szélén áll? Akkor annyira mégsem rossz ha szexeltetek.
Beszélj erről a férjeddel, próbáljátok megmenteni a házasságot. Nem a terhesség miatt, amúgy is. A másik két gyerek miatt.
Ha nem tudnánk normális beszélni erről a férjemmel én nem tartanám meg. Mert akkor ő igazából egy hétvégi apával nőne fel. Az neki lenne a legrosszabb.
5/25 anonim válasza:
Ki akar nálatok válni? Te vagy az urad?
6/25 anonim válasza:
Ő nem tehet semmiről, egyértelmű, hogy ha megfogant, marad.
7/25 anonim válasza:
Nézzük a kérdést a másik oldalról :
Képes lennél megöletni egy életet a szíved alatt?
Egyébként, ha hanyatlik a házasság, akkor hogyan fogant?
10/25 anonim válasza:
Én nem tartanám meg😞. Fájó szívvel,de elvetetném. 2 gyerekkel könnyebb új életet kezdeni. Más se hiányozni,mint egy csecsemő. Elengedném ezt a babát és arra koncentrálnék,hogy a gyerekeim ne szenvedjék meg nagyon a válást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!