Anyukák, ti megtartanatok a 3. Babát, ha rossz lenne a házasságotok és a válás küszöbén állnatok?
Nem..házasságmentő gyerek voltam..
30 éves vagyok , a mai napig kihatással van az életemre.
A következőt kell végiggondolni:
Ezen a ponton a férjed nevében nem dönthetsz. Ő annyira kötelezhető hogy fizesse a gyerektartást, azon túl vagy veled marad vagy nem, vagy a gyerek életében marad vagy nem. Neked a két választási lehetőséged hogy szeretnél egyedül, csak magadra számítva egy harmadikat vagy sem. Ha igen, hajrá. Ha nem akarnád vagy tudnád egyedül megoldani akkor nem alapozhatod az életét arra hogy majd az apja biztos megváltozik ha a szemébe néz, mert mi van ha nem.
Nem tartanám meg.
Egy barátnőm megtartotra,végig asszisztáltam ahogy tönkre megy az élete.
Attól függ, miért álltok a válás küszöbén? Ki kezdeményezi a válást?
Otthon maradnál még 3-4 évet a babával a megromlott házasságban? Kínozni akarod magad? :)
Amúgy nem. Ha rossz a házasság, elválnék, hiába ott a 2 másik gyerek vagy a közös vagyon. A nyugalom többet ér. Add meg magadnak az esélyt, hogy később legyen másik párod. Egy kiegyensúlyozott anyuka fontosabb a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!