Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák, ti megtartanatok a...

Anyukák, ti megtartanatok a 3. Babát, ha rossz lenne a házasságotok és a válás küszöbén állnatok?

Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 21:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
51%

Nem..házasságmentő gyerek voltam..

30 éves vagyok , a mai napig kihatással van az életemre.

2020. júl. 11. 22:40
 12/25 anonim ***** válasza:
91%

A következőt kell végiggondolni:

Ezen a ponton a férjed nevében nem dönthetsz. Ő annyira kötelezhető hogy fizesse a gyerektartást, azon túl vagy veled marad vagy nem, vagy a gyerek életében marad vagy nem. Neked a két választási lehetőséged hogy szeretnél egyedül, csak magadra számítva egy harmadikat vagy sem. Ha igen, hajrá. Ha nem akarnád vagy tudnád egyedül megoldani akkor nem alapozhatod az életét arra hogy majd az apja biztos megváltozik ha a szemébe néz, mert mi van ha nem.

2020. júl. 11. 23:32
 13/25 anonim ***** válasza:
42%
Megtartanam. en is ilyen harmadik vagyok.
2020. júl. 12. 00:50
 14/25 anonim ***** válasza:
84%
Megtartottam. 1 éves most a harmadik fiam.Cukorborsó, imádnivaló gyerek. Még nem váltunk el, sikerült úgy ahogy remdezni a kapcsolatunkat.
2020. júl. 12. 00:56
 15/25 anonim ***** válasza:
88%
Nem is szexeltem volna így a férjemmel...
2020. júl. 12. 07:07
 16/25 anonim ***** válasza:
75%

Nem tartanám meg.

Egy barátnőm megtartotra,végig asszisztáltam ahogy tönkre megy az élete.

2020. júl. 12. 07:32
 17/25 anonim válasza:
62%

Attól függ, miért álltok a válás küszöbén? Ki kezdeményezi a válást?

Otthon maradnál még 3-4 évet a babával a megromlott házasságban? Kínozni akarod magad? :)

Amúgy nem. Ha rossz a házasság, elválnék, hiába ott a 2 másik gyerek vagy a közös vagyon. A nyugalom többet ér. Add meg magadnak az esélyt, hogy később legyen másik párod. Egy kiegyensúlyozott anyuka fontosabb a gyerekeknek.

2020. júl. 12. 09:26
 18/25 anonim ***** válasza:
94%
Annyira nem lehet rossz az a házasság ha a felelőtlen szex még megy.
2020. júl. 12. 12:44
 19/25 anonim ***** válasza:
65%
Csak tudnám miért lettem lepontozva ,azért mert azt írtam ,hogy pont ilyen 3. Gyerek voltam és a gyerek érdekében nem tartanám meg..
2020. júl. 12. 17:05
 20/25 anonim válasza:
56%
Nagyon tetszik, hogy ennyien és ilyen őszintén elmondják a véleményüket e nagyon nehéz témában és valós segítséget nyújtanak szentbeszéd helyett:)
2020. júl. 13. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!