Anyukák, ti megtartanatok a 3. Babát, ha rossz lenne a házasságotok és a válás küszöbén állnatok?
Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 21:39
21/25 anonim válasza:
Valós segítséget kinek?
Mert egyenlőre ez egy kérdés, sehol senki nem írja, hogy elméleti vagy valós-e?
22/25 anonim válasza:
Kedves Kérdező! :) Én a helyedben megtartanám. Az egyik kedves ismerősöm a harmadik gyermekével volt várandós, amikor otthagyta a párja. Megtartotta a gyerekét, pedig nagyon nehéz várandóssága volt, azonban ezt jó döntésnek tartja. Sok nőt ismerek, aki megbánta az abortuszt, főleg olyanokat, akik bizonytalanok voltak előtte. Minden jót kívánok, és jó döntést! :)
23/25 anonim válasza:
A gyerekem. Vagy a másik kettőt is berakjam zaciba, mert szétmegyünk az apjukkal? Vagy osztozunk egyiket viszi, másik marad? Vagy mindhárom menjen nevelőszülőkhöz? A bajom az, hogy én a két csíktól nem kisgalambnak tartom, amit vagy megtartok vagy elengedek. Megjegyzem elég véres egy ilyen elengedés. Maradna. A nehézségeket meg megoldanám. Apuka meg csak segítsen be. Nem egyedül hoztuk össze. De nyilván el tud lógni könnyen, ha olyan. Nem vagyok a helyedbe kérdező. Azt kérdezted mit tennék? Nem mondanék le róla, a helyzetről a felnőttek tehetnek. Ő védelmet érdemel és te sem a szívót és küretkanalat. Azért, mert nem látod attól az történik, amit nem szeretnél, ha látnád!
24/25 anonim válasza:
En biztos megtartanam, meg tudnam oldani, még ha kicsit bonyolultabb is. Es egy jofej neveloapa is barmikor betoppanhat. En nagyon szeretem a neveloapam pl. Es nem akarnék abortusz miatt bűntudattal élni es azon merengeni hogy most lenne ennyi idos vajon milyen lenne stb mint anyukam teszi.
25/25 anonim válasza:
4 gyerekem van és boldog 2. házasságom. Én is hasonló cipőben jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!