CSIBE8 kérdése:
43 èves F ..vagyok 15 ève házas párom 42 nem akar gyereket ,vagy is felmerült a válás most már igèr mindent.13 ève elvetette a gyereket azt mondta láttak valamit meghittem kiderült semmi baja nem volt .Havi 1 sex ,szerintetek szül ő ?
Figyelt kérdés
2023. jan. 21. 10:42
1/30 anonim válasza:
Tartsd tiszteletben a döntését, ennyi idősen az ő életét is kockára tennéd csak 1 gyerek miatt.
2/30 anonim válasza:
Szerintem ne szüljön már, ha eddig nem érezte úgy most sem hiszem.
3/30 anonim válasza:
Szerintem nem akar gyereket. Ne erőltesd, mert nagyon rossz lenne annak a gyereknek. Váljatok el, keress olyat, aki szeretne gyereket. Hidd el, sokan vannak.
Na meg, vannak ezen kívül is gondok a házasságotokkal. Még nem vagytok öregek, kezdjetek új életet. Ne 20 év múlva keseregj, hogy lépni kellett volna.
4/30 anonim válasza:
Milyen nő már az, aki elvetet egy egészséges magzatot és azt kamuzza róla az apának, hogy beteg volt? Ekkora hazugság nekem nem férne bele. Meg hidd el, az a nő, aki ilyet tesz, nem akar gyereket. Most már öreg is ahhoz, hogy csak úgy spontán összejöjjön. Ha te vágysz gyerekre, akkor mielőbb váljatok el és keress egy 30as nőt, aki tényleg szeretne babát.
5/30 anonim válasza:
Nem kell mindenaron szulni egy nonek...ha nem akar hat nem akar...13 evvvel ezelotti dolgot pedig ne vess a szemere ..azt akkor kellett volna megbeszelni nem most itt gyakorin(egyebkent sincs semmi koze a kerdesedhez annak,hogy egyszer mar vetetett el gyereket)...
6/30 anonim válasza:
15 év alatt nem merült fel a gyerekvállalás kérdése?
7/30 anonim válasza:
Ezt 15 éve kellett volna tisztázni... Lehet, hogy mondta is, csak te - mint a legtöbben - úgy voltál vele, hogy jajj, majd meggondolja magát, mert nincs olyan nő, aki ne akarna gyereket.... Hát, most meglátod, hogy mégis van. 😊😊😊
8/30 A kérdező kommentje:
Többször tett igèretett masodik diploma utan rajza leszünk ,aztán nagyobb házba költöztünk èn szerettem anyira hogy meghittem neki erőltetni sem akartam.most hogy a válást belengedtem ígèr mindent ,de basszus 10 èvel ezelőtt válással kellett volna fenyegetőznöm.
2023. jan. 21. 11:19
9/30 A kérdező kommentje:
13 ève hogy terhes volt mentem haza sírt simogattam hasát mindent mondom mi a baj itt leszek mindenbe akkora örömmel voltam .Azt mondta akkor ő nem tudja elkèpzelni hogy nő valami a hasában ,most akkor eltudja ,tavasszal nyárig megengedte havi 1 sex annyira örültem de semmi ..
2023. jan. 21. 11:25
10/30 anonim válasza:
Ha mindketten akartok inkább az örökbefogadást fontolgatnám a helyetekben. Már nem fiatal, kockázatosabb lehet a terhesség az anyára és a babára nézve is.
Örökbefogadásnál megjelölhettek preferenciát a korra vonatkozóan is hogy behozzátok a lemaradást kicsit.
Ha viszont nem akar akkor nem szabad erőltetni.
A válás is elég csúnya dolog ilyen korban ennyi év után egy ilyen dolog miatt. Hamarabb kellett volna felébredni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!