Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sok helyen olvastam anya...

Sok helyen olvastam anya magzat kapcsolatról.Kívancsi lennék arra,hogy volt e anya aki megérezte esetleg hogy valami baj van a magzatával( babájával)?

Figyelt kérdés

#család #terhesség #magzat #kapcsolódás #Anya /magzat kapcsolat
2023. jan. 14. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen én megéreztem. Sajnos igazam is volt 😪
2023. jan. 14. 22:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

4x is éreztem, hogy baj van, de reménykedtem.

Sajnos igazam volt.

2023. jan. 14. 23:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Végig azt éreztem, szerencsére nem volt igazam.
2023. jan. 14. 23:58
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Én is végig paráztam. Amíg nem éreztem a mozgást rendszeresen ráhallgattam a szívhang figyelővel. Nem volt baj szerencsére.
2023. jan. 15. 00:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Már a pozitív tesztnél éreztem, hogy ez a terhesség nem olyan, mint az első. Nem tudtam beleélni magam. Az elsővel még a rosszulléteket is imádtam, mert tudtam hogy érte megéri. A 2.terhességnél viszont úgy éreztem, hogy nyűg, hogy felesleges szenvedés.

7hetesen elhalt, műtöttek.

A 3.terhességnél ugyan az az érzésem volt, mint az elsőnél. Boldogság.

2023. jan. 15. 08:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Én az első terhességem pozitív tesztjénél éreztem, hogy nem kell örülni, nem szabad.

Pedig titkon reménykedtem, hogy amikor pozitív lesz a teszt, akkor valami meghitt pillanatban mondom el a férjemnek.

De helyette csak az orra alá dugtam, hogy "Nézd, pozitív a teszt."

Pedig akkor még semmi előjele nem volt, hogy méhen kívül van az embrió, csak simán éreztem egy óriási gátat a lelkemben.

Sajnos igazam lett.

A második terhességemnél meg már a nem várt előtt 3 nappal teszteltem, fickándoztam, és egy percig nem volt bennem félelem az előzőek tapasztalata miatt. Pedig csak 3 hónap volt a két esemény között.

Most inkább a szüléstől félek :)

2023. jan. 15. 12:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Az elsőnél nekem is rossz érzésem volt másnap a doki közölte is a rossz hírt...

Most már sokkal bizakodóbb és nagyon pozitívan álltam/állok hozzá sosem volt rossz érzésem 32 hetes leszek ☺️

2023. jan. 15. 22:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen. Rögtön a pozitív teszt után éreztem, hogy ez más lesz. Reménykedtem is, de legbelül tudtam, hogy soha nem fogom a karomban tartani. 9 hetesen műtöttek.
2023. jan. 16. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!