Elevit vagy Gravida?
Figyelt kérdés
2008. dec. 26. 21:06
1/12 anonim 

válasza:

Tök mindegy. Mindkettő tartalmazza a babának és mamának szükséges vitaminokat.
2/12 anonim 

válasza:

Én gravidát szedtem,de mindegy.
3/12 anonim 

válasza:

Hatóanyag alapján mindegy, de a Gravida olcsóbb.
4/12 anonim 

válasza:

Itt 10 választ találsz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Itt meg még többet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=elevit+gravi..
5/12 anonim 

válasza:

én Centrum Materna-t szedtem, de teljesen mindegy.
6/12 anonim 

válasza:

femibion 800as most a legeslegjobb 12 hétig utána femibion 400as
7/12 anonim 

válasza:

Én a Gravidától rosszul voltam+hánytam,a Gravidát nem tudom milyen lehet,nekem a Hipp Natal jött be.
8/12 anonim 

válasza:

Én gravidával kezdtem,de attól hányingerem volt,áttértem az elevitre,még most szopi alatt is szedem
9/12 anonim 

válasza:

Szia! Nekem egyikről sincs jó tapasztalatom.
Az Elevitot a tejcukor-tartalom miatt nem tudtam szedni, mert laktóz-allergiám van, a Gravidát meg állandóan kihánytam. Terhesség előtt szedtem 1 hónapig, akkor semmi bajom nem volt tőle, de terhesen már nem bírta a gyomrom, és miután feloldódott, vissza is jött. Jelenleg /19. hét/
Femibion 400-at szedek, de azt sem minden nap, heti 3-4-szer. Nem vagyok híve ennek a turbósított "vitaminolásnak".
10/12 anonim 

válasza:

Én szedtem mind a kettőt, de nekem a gravida jött be.Az elevitet volt hogy kihánytam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!