Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem érzek semmi tünetet?

Miért nem érzek semmi tünetet?

Figyelt kérdés
Van már 2 pozitív terhességi tesztem. 2 napja késik a menstruációm. Nem vadászós a második csík, időben kijött bár nem egyformán erősek a kontroll csíkkal. De nem érzek semmit. Nem fáj a mellem igazán, max ha megnyomom. Nincs hányingerem bár kevésbé vagyok éhes. Egyedül ami tünet lehet, hogy hulla fáradt vagyok.

2023. jan. 11. 07:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Hisz ez normális. Nekem semmi tünetem nem volt, csak a legvégén egy kicsi gyomorsav, de az se vészes.
2023. jan. 11. 07:41
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
1-es vagyok: Így például én sokáig nem is gyanakodtam terhességre, csak hogy már megint késik... 2 hét után vált gyanússá, de akkor se nekem, hanem kolléganőmnek, miután mondtam, hogy valami hormonális gondom lehet, hogy ennyit késik.... Erre, hogy nem vagy terhes?? 🤣
2023. jan. 11. 07:43
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Én most vagyok 5+3hetes. A mell érzékenység kivételével semmit sem érzek 😀 Semmi tünetem nincs.

Kislányomnál ekkor már voltak. Rosszul voltam vele már egészen korán.

Kisfiamnál szintén semmi nem volt ilyenkor. Talán mèg a mellèrzèkenysèg sem. 6.hèttől a 7.hètig viszont piszok rosszul éreztem magam. Hányinger,rossz közérzet, undor mindentől is. Iszonyatos fáradság. De 1 hét után semmi bajom nem volt egész terhességem alatt.

Azért a lányommal jó 14.hetig rosszul voltam. Nem sírom vissza azt a néhány hetet..

2023. jan. 11. 07:43
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Nekem sem volt semmi tünetem 6. hétig, aztán a következő 14-ben a lelkem kihánytam. Pedig addig én kifejezetten vártam, hogy valami tünetem legyen már, hogy terhesnek érezzem magam. Aha... Ha szerencséd van, nem is lesz tüneted azon kívül, hogy nő a pocid. Gratulálok! :)
2023. jan. 11. 07:45
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
2 terhességemnél annyi volt a tünetem, hogy megnőtt a hasam
2023. jan. 11. 07:58
 6/13 anonim ***** válasza:
7 hetes vagyok és a fáradságon kívül semmi tünet.
2023. jan. 11. 08:07
 7/13 anonim ***** válasza:
Azért nem érzel, mert nem is kell érezni, nem kötelező.
2023. jan. 11. 08:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nem is lesz semmi tipikus terhestüneted vagy majd a 7. héttől.
2023. jan. 11. 08:25
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtatást. Azért furcsa, mert itt is mindig azt olvasom, hogy kinek mennyi tünete volt. Meg persze én is minden létező tünetet produkáltam amikor nem voltam terhes :D bezzeg most... A dokim meg azt mondta, hogy nem mond semmit :/
2023. jan. 11. 08:28
 10/13 anonim ***** válasza:
53%
Mondjuk az is aztán szuper egy doki lehet ...
2023. jan. 11. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!