Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esély, ha semmi...

Piroska és a farkas kérdése:

Mennyi az esély, ha semmi tünetet nem érzek?

Figyelt kérdés
5+4- en csak petezsák volt, 7+1 - re hívtak vissza, ez 3 nap múlva lesz. reméltem, hogy a két időpont között kezdődnek majd tünetek, de semmi... Utalhat ez arra, hogy nem fejlődőtt tovább a dolog? Előző terhességemnél ilyenkor már túl voltam 1-2 hányáson, kicsit el vagyok keseredve.
2015. júl. 10. 13:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem a 9. hétig nem volt semmi tünetem, aztán egy napot nagyon rosszul voltam, és utána megint semmi. Komolyan semmi tünetem nem volt. Tök szép 9 hónapom volt! :)

Szóval nem feltétlen kell tüneteket érezned.

Második terhességem nem volt tünetmentes, akkor minden bajom volt. Tehát minden terhesség más, nem feltétlen jelent az gondot, hogy első terhességkor mást éreztél.

2015. júl. 10. 13:38
 2/3 anonim ***** válasza:
5+4 nél voltam orvosnàl, semmi tünettel, petezsàk volt. 2 hét múlva megyek, tünet még mindig semmi, első terhesség 8 hetesen derült ki, semmi tünetem nem volt akkor sem. Nem görcsölök, nem vérzek, nem aggódom (csak normis keretek között).
2015. júl. 11. 10:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válazokat. Én 5+4- en ddélután véreztem egy keveset, élénket, azért mentem be. Nem találták az okát, de láttak egy szépen beágyazodott petezsákot. Szoval nálam most fokozott az aggodalom, de hétfőn sokminden kiderül, és ha akkor mindent rendben találnak, akkor már csak kb 7 honap, onnan meg már csak egy ugrás mire leérettségizik legalább, és felsohajtunk az apjával....
2015. júl. 11. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!