Furcsa, rendszertelen ciklussal mennyi az esély a babára?
2 hónapja hagytam abba a tablettát, az orvos azt mondtam, hogy már az első hónapban lehet próbálkozni.
A tabi előtt a ciklusom 29 napos volt, 4-5 napos menstruációval, ami olyan 15. ciklusnapra tenné az ovumat. Így számolva voltunk együtt a párommal múlt hónapban, de a 21. ciklusnapon megjött, pedig csak ma kellett volna.
Ez a ciklusom 2.-án kezdődött, ma vagyok a 9. ciklusnapon.
Ebben a hónapban sajnos elutazik a párom, és csak ennyit tudtunk együtt lenni, amit eddig voltunk, a 4., 5., 7. és 8. ciklusnapon.
Szerintetek ebből így lehet baba? Mert ha ez a ciklusom is 21 napos lesz, akkor az ovum holnap-holnapután lenne.
Szerintetek?
Ha ez a ciklusod 21 napos lesz, akkor kb. a 7-8. nap körül van/volt ovuláció, hiszen az a legtöbb esetben 14 nappal a ciklus vége előtt van. Ebből kiindulva simán van esély a babára.
Ugyanakkor ha rendetlenkedő hormonok okozzák a még össze-vissza ciklusokat, akkor nem kiszámítható sem a peteérés ideje, sem a luteális fázis hossza.
A lényeg: ha szerelmeskedtek, akkor mindig van esély, hiszen létezik soron kívüli peteérés is, ami teljesen kiszámíthatatlan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!