Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha nem érzek még semmi...

Baj ha nem érzek még semmi koraterhességi tünetet?

Figyelt kérdés
Már egy hete nem jött meg, pozitívat teszteltetem. De tényleg semmit nem érzek ez nem baj?
2010. máj. 5. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
örülj neki! én is csak jóformán annyit éreztem a végén hogy indulni kell! se egy hányinger se egy szédülés semmi nem volt. most van egy gyönyörű egészséges 4hónaposom a 3éves mellé
2010. máj. 5. 12:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, hanem teljsen normális. A terhességi tünetek nem kötelezőek, ezt a legtöbben nem tudják.

Én mind a két kezemet összetettem volna, ha tünetmentes a koraterhességem... ne kívánj magadnak rosszullétet, nem tudod, mi az.

2010. máj. 5. 12:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj! Örülj neki és élvezd hogy babát vársz
2010. máj. 5. 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:
párom szerint nem a jeleket kell figyelni, hanem a babát :D
2010. máj. 5. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Én sem éreztem semmit. Akkor gondoltam hogy terhes lehetek amikor már 2 hetet késett.Egész idő alatt semmi gondom nem volt. Leszámítva hogy mindig álmos voltam, főleg az első és az utolsó hónapokban!Pont időre született meg a kislányom, egészségesen 3250g-mal és 50 cm-rel.Örülj neki hogy nincs semmi hányás meg ilyenek.
2010. máj. 5. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor örülj. Én most vasárnap teszteltem pozitívat, már kicsit szédelgek néha. Nagyon imádkozok, hogy ennyiben ki is merüljön, mert a fiammal félidőig minden este hánytam, a lányommal meg 12 hétig, de volt akkor pár nap, amikor semmi sem maradt meg bennem és felkelni sem tudtam. Reménykedek, hogy kezdek immunis lenni, de inkább, csak ezután fog bekeményíteni a dolog..
2010. máj. 5. 15:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Dehogy baj! Lehet, hogy lesz ez még így se !!! Nálam a 7. hétig semmi tünet nem volt az égadta világon. A 8. héten már hánytam, most fel sem tudok, annyira legyengültem. Undorodom a szagoktól, folyton hányok, brrrrr! Drukkolok, hogy nálad ne így legyen, mert borzalmas!
2010. máj. 5. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!