Aki volt koraterhességi 4D UH-n, nem bánta meg azért, mert alig látszott valami?
8 hetes terhes vagyok.
Előtte 5 hetesen voltam dokinál,aztán most. A következő csak 12 hetesen lesz. Az 4 hét,ami rengeteg idő,már ezt a 3at is alig tudtam kivárni. Ráadásul a doki gépe nem mai darab,úgyhogy éppen csak a lényeg látszott,semmi részlet.
Erősen gondolkodok,hogy elmenjek egy 4d rendelőbe,ahol csinálnak korai terhességről is UH-t,nem is feltétlen a "mozizás" miatt,csak inkább hogy megnézzék minden rendben van-e.
Gondoltam a 10. héten beiktatnám,és utána 2 hét múlva mennék dokihoz ahogy megbeszélétük.
Pénz nem számít, 7000Ft,annyit kibirok.
16. héten voltunk, az is még korainak számít. Engem megnyugtatott.Ott tudtuk, meg hogy fiú, bár jobban látszottak a vonásai a 24. heti 4d-és uh-án.
Legközelebbi terhességnél a 12. heti genetikai uh idején is szeretnék menni.
Szia!
Nálunk nagyon döcögősen indult a terhesség :( Vérzés stb...így soha nem bírtuk ki a következő uh-ig.
Mi voltunk 4+1 naposan. Akkor a petezsákot láttuk.
Mentünk 5+5 naposan, akkor volt szívhang (előtte 2 órával a magándokim a babát sem találta, azért mentünk)
Aztán mentünk 8 hetesen, akkor már "komplett" baba volt, de még a magzati farok is megvolt :)
Mentünk 12 hetesen a tarkóredő miatt és 15 hetesen a neme miatt.
Lemérték és ennyi. Látványos volt, mert a mi babánk, megnyugodtunk, hogy jól van.
Nem bántuk meg, megnyugodtunk és nem volt idegeskedés :)
Menj de ált a huszon x. hetet javasolják.ez pont jo kor volt nekünk(28)belefért még egészben és szép husi is volt.
Dokim is mondta h 12 hét körül olyanok mint a pálcikaemberek amiket a gyerekek rajzolnak.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Nem első gyermek,voltam már 4D uh-n,tudom,hogy ilyenkor nem látszik semmi,vagyis ez így nem igaz,csak kevésbé emberszerű.
Tényleg nem a mozizás miatt mennék.
Azt hiszem akkor tényleg fontolóra veszem,csak hogy megnyugodjak.
Ha anyagilag megtehetitek, akkor menjetek nyugodtan, így is biztos élmény lesz! Viszont arra készülj fel, hogy a későbbiekben nem csak 3 hét telik el 2 uh között, hanem 8-10! Azt hogy fogjátok majd bírni? Én egyébként a 4D után nyugodtam meg nagyon. Azt sem bántam volna, ha utána nem látom a babámat csak a szülésnél! Pedig nem sokat láttunk belőle, mert szégyenlős a kisasszony :)
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!