Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon jól döntöttem?

Vajon jól döntöttem?

Figyelt kérdés

Ti meddig dolgoztatok?

37 hetes terhes vagyok és nagyon csúnyán kijött az aranyerem sajnos ülőmunkát végzek most jutottam el arra pontra ,hogy befejezem a munkát és pihenek mielőtt a baba megszületik.

Próbálom rendbehozni az aranyeret amennyire csak lehet mielőtt elindulnál szülés. Ha fekszem akkor is nagyon fáj remélem valamennyire rendbe hozom mielőtt szülők.

Viszont család és barátok különböző véleményen vannak.

Hogy már abbahagyom a munkát…

Persze nemcsak az aranyér de a nem alvás is eléggé fárasztó.

Nehezebb is reggel munkába indulni.. stb. Tudjatok.

2023. jan. 5. 16:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

Utóbb úgy gondolom, hogy hamarabb el kellett volna jönni.

37 hetes koromig dolgoztam.

Màr úgy küldtek haza amúgy.

2023. jan. 5. 17:33
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
Mi az h MÀR?? Szülni is a melóból kellett volna menned? Eskü nem értem, aranyèr ide, vagy oda. Idiótàk...
2023. jan. 5. 17:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Az első terhességemnél a 36.hétig dolgoztam, most is addig tervezem.

De nem mások véleménye miatt, hanem mert addig volt kényelmes.

2023. jan. 5. 19:06
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

En a 38.hétig dolgoztam, férjem elöbb abba akarta hagyatni, de jó, hogy nem ő döntött helyettem :D

Én abban a 2 hétben halálra untam magam.

Aranyér szülés után lett, de pikk pakk elmúlott.

Viszont a 2.szülés után olyan szinten fájt hetekig, szó szerint nem tudtam ülni, sétálni. Próbáltam mindent, semmi nem segített. Már a műtét következett volna, de "meggondolta magát" azota nem fáj. Meg van még, de nem fáj 1 éve.

2023. jan. 5. 20:16
 15/21 anonim ***** válasza:
79%
Tudod erre van egy mondás. A vélemény olyan mint a fing, mindenkinek van, de vagyunk rá kívancsiak, és nem is illik mindenütt eregetni. Ahogy a fingot, se szeretjük beszippantani és inkabb kiszellőztet az ember, a hülyesegeket is jobb a fülünk mellett elengedni.
2023. jan. 5. 21:19
 16/21 anonim ***** válasza:
80%
28. hét körül hagytam abba a munkát. Még csak különösebb okom sem volt rá. Szerintem kevesen dolgoznak addig mint te, úgyhogy állítsd le nyugodtan a családodat.
2023. jan. 5. 21:20
 17/21 anonim ***** válasza:
71%

Én hamar elmentem tp re még is utolsó hóba már ülni alig tudtam, de szülés után elvágták.

A kicsi fiam súlya volt a baj 4.5kg volt

2023. jan. 5. 22:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Ez az a dolog, amibe nagyon nem kellene másnak beleszólnia! Minden terhesség más, az anyák is másként élik meg. Ha az orvos nem javasol mást, szerintem az anyának kell döntenie. Könnyű terhességem volt, nem tett volna jó az sem, ha sokat vagyok otthon, a munkámra is szükség volt, szerettem is bejárni, nem volt teher, ezért a 37. hétig dolgoztam, akkor is csak azért mentem el, mert úgy tudtak a helyemre mást felvenni. De ha valaki tényleg tehernek érzi a terhességet és pokolnak a munkába járást, akkor ne más véleménye miatt gyötörje magát a munkahelyen! A kiírt időpont előtt elmenni táppénzre azért mondjuk érdemes, mert így van egy kis ideje még az embernek rákészülni. Pihenni sem árt előtte, utána úgysem tud majd egy darabig. Na meg könnyen lehet, hogy hamarabb jön a baba.
2023. jan. 6. 00:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz senkivel, szerintem 37 hetesen már nem is kell dolgozni, mondjuk én is addig dolgoztam de én home officban voltam a 33.héttől heti 4 nap, másképp nem bírtam, az utazást az ülőmunkát.
2023. jan. 6. 09:07
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !

Nagyon jólesett és megnyugtatott .

Ma beszélek az orvossal remelem tudd segíteni. Még mindig fáj.

Örülök hogy befejeztem a munkát. Még sok a dolog itthon is mielőtt jön a baba. És legalább ki tudom pihenni magam teljesen.mert persze már az alvás sem a regi :)

2023. jan. 6. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!