Vajon jól döntöttem?
Ti meddig dolgoztatok?
37 hetes terhes vagyok és nagyon csúnyán kijött az aranyerem sajnos ülőmunkát végzek most jutottam el arra pontra ,hogy befejezem a munkát és pihenek mielőtt a baba megszületik.
Próbálom rendbehozni az aranyeret amennyire csak lehet mielőtt elindulnál szülés. Ha fekszem akkor is nagyon fáj remélem valamennyire rendbe hozom mielőtt szülők.
Viszont család és barátok különböző véleményen vannak.
Hogy már abbahagyom a munkát…
Persze nemcsak az aranyér de a nem alvás is eléggé fárasztó.
Nehezebb is reggel munkába indulni.. stb. Tudjatok.

Ki a jó istent érdekel a család meg a barátok véleménye?
Te érzed meddig bírod, mennyire kényelmes a helyzet Neked, nem ők.
Csak az a fontos, hogy Te mit szeretnél. Mindenki más véleménye lényegtelen.

Jól döntöttél és elég sokáig bírtad. Én 36. hétig terveztem, aztán a 21. héten egyik nap nem tudtam hazasétálni az állomásról (ingáznok kell, amúgy irodai nyugodt környezet). Akkor kocsival hazavitt a férjem és többet nem mentem be. Senki nem szólt bele. Neked sem kell foglalkoznod más véleményével.
Ui. Nekem is kijött az aranyerem a végén, szülés után nyomtalanul eltűnt.

Hogy MÁR abbahagyod?
Ezek hol élnek?
Mit akarnak, hogy onnan vigyenek a szülőszobára?
Nekem meg pont 37 hetesen indult be a szülés egyik pillanatról a másikra...

37. hétig dolgoztál (le a kalappal!), a család meg sokallja, hogy 3 héttel a sz.v.i előtt otthon maradsz? Normálisak?
Szerintük tán szülni is munkából menj? Ilyen idiótákkal ne foglalkozz.
Ahhoz se lenne közük, ha egész terhességet otthon töltöd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!