Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség hányadik hetében...

A terhesség hányadik hetében döntötted el a kisbabád nevét?

Figyelt kérdés
Nemtudom hogy mikor lenne érdemes neki ülni neveket nézegetni, korainak tartom meg. kicsivel félidős elmultam. Sokan Aztmondják hogy pedig épp ideje

2021. márc. 29. 10:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
A 24. hét környékén már volt egy elhatározásunk a férjemmel, de én még vacilláltam magamban csomó más név között. Aztán mikor a szülőszobán vajúdás közben a szülésznő kérdezte, hogy majd milyen nevet írjon a kis karszalagra, akkor valahogy gondolkodás nélkül jött a számra az a név, amit 24. héten kiválasztottunk. Szóval mondhatni már a 40. héten jött a végső elhatározás, utána onnan már nem gondoltam meg magam.
2021. márc. 29. 10:23
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk már jóval korábban volt talonban 1 fiú- és 3-4 lánynév. Az első fiú lett, így vele nem gondolkoztunk a néven tovább, a második lány, nála valamikor a 8.hónapban véglegesítettük, hogy akkor melyik is legyen.
2021. márc. 29. 10:27
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Korai elkezdeni nézegetni? Hát, ezt nem mondanám. Mi most tervezzük csak a babát, de már évek óta nézegetjük a neveket. 90%-ra már most megvana fiú- és a lánynevünk is.
2021. márc. 29. 10:29
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Amint kiderült a neme. Lany lett, az a név 90%-ban mar megvolt, fiú névvel lettünk volna bajban. Én még terhes sem voltam, évekkel ezelőtt nezegettem a neveket.🙈

Ki se bírnám a helyedben h ne nézegessem, párommal ne beszéljünk róla. Csak van olyab amire már gondoltál, hogy jónév.

2021. márc. 29. 10:33
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Prena tesztet csináltattuk, így korán kiderült a neme, már akkor megvolt fixen a neve is, ahogy megláttuk az eredményt.
2021. márc. 29. 10:35
 6/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, akkor úgynézki elkezdjuk nézegetni a neveket☺️
2021. márc. 29. 10:35
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a fiaimmal terhes voltam már akkor tudtam (tudtuk), hogy a lányomnak mi lesz a neve. Amikor a 20 hetes uh-n kiderült, hogy fiúk akkor kezdünk el keresgélni. Szerintem hamar eldöntöttük. A férjem választott az egyiknek én meg a másiknak. Persze csak olyat ami mind a kettőnknek tetszett. Végül később született lányunk is. Ő azt a nevet kapta amit eredetileg terveztünk.
2021. márc. 29. 10:43
 8/22 anonim ***** válasza:
65%
De miért gondolnád korainak? Én már a pocakban nevén neveztem és becenevén utaltam rá, ha mással róla beszéltem, ezzel bőven nem kell megvárni a születését. Amint megtudtuk a nemét, egyből kezdtünk gondolkodni a neveken.
2021. márc. 29. 10:49
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
13 éve jöttünk össze a férjemmel, mi akkor eldöntöttük, hogy fogjuk hívni majd őket :) 6 éve megszületett a fiúnk, azt a nevet kapta. Most 15 hetes vagyok, reméljük kislány lesz, hogy ő is megkaphassa az akkor kinézett nevet 😊
2021. márc. 29. 10:54
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
13 hetesen, mikor hazajöttem a genetikai ultrahangról és kiderült, hogy kislány. Leültünk, végig néztük az utónév könyvet, ahol 1 db név volt, ami mindkettőnknek tetszett. Szóval elég hamar eldőlt.
2021. márc. 29. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!