A terhesség hányadik hetében döntötted el a kisbabád nevét?
Figyelt kérdés
Nemtudom hogy mikor lenne érdemes neki ülni neveket nézegetni, korainak tartom meg. kicsivel félidős elmultam. Sokan Aztmondják hogy pedig épp ideje2021. márc. 29. 10:19
11/22 anonim válasza:
Születése előtt 13 évvel már megvolt a neve
12/22 anonim válasza:
Nekunk mind két babánál 20.hét után jött a név. Az elsőnél a 2.neve vajúdás közben, a második babánk még pocakban, de kb.2 hete döntöttük el a nevét.
25 hkm
13/22 anonim válasza:
Mindkét gyereknél aznap döntöttünk, amikor kiderült a nemük, és nem is titkoltuk, onnantól kezdve névvel hivatkoztunk rájuk mi is, és a család is.
14/22 anonim válasza:
Első gyereknel úgy a 34. heten?:D de előtte is beszéltünk róla, csak nem éreztük meg mi se közelinek. Masodiknal már megvolt mielőtt terhes lettem.
15/22 anonim válasza:
Születése előtt kb. 20 évvel megvolt a kedvenc kislány és kisfiú nevem is, de persze nem ragaszkodtam volna hozzá mindenáron. A 12. héten lett meg a prena teszt, akkor kezdtük el külön-külön átnézni a névlistát, amit a 18. héten összenéztünk. Csak 3 közös név maradt, az első helyen mindkettőnknek az volt amit 20 éve kinéztem, így eldőlt. 😊
16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek ☺️
2021. márc. 29. 13:20
17/22 anonim válasza:
A húgomnál azt mesélték a szüleim, hogy a szülőszobára menet lett neve, mert amit előtte kitaláltak, azt apa képtelen volt megjegyezni :-) Így akkor menet közben választottak egy másik keresztnevet.
Én most 14 hetes vagyok, és már nagyon gondolkodunk a férjemmel. Sajnos bizonyos okokból egy csomó nevet ki kell zárnunk (a férjemnek vannak logopédiai gondjai, és olyan nevet akarunk, amit helyesen ki tud ejteni). Szóval nem lesz egyszerű.
18/22 anonim válasza:
Amikor megtudtuk, hogy lány lesz (26 hetesen), akkor kezdtünk el gondolkodni, utána nézni. De kb csak a 34. hét tájékán döntöttünk el. A fiuknál könnyebb volt, mert az édesapja nevét kapta.
19/22 anonim válasza:
Szerencsések,28 Hetesen még nem tudom mi legyen a gyerek neve,bár ezen az oldalon ötleteket se lehet kérni egyes emberektől,nemhogy segítséget
20/22 anonim válasza:
Utolsó: szerencsések, 39 hetesen meg nem tudom mi a gyerek neme :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!