Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A barátnőtök/közeli ismerősötö...

A barátnőtök/közeli ismerősötök megsimizte a hasatokat?

Figyelt kérdés
Olvastam hogy idegeneknek nem (igazán) szabad megengedni a pocaksimogatást, de szerintem a baba máshogy is reagálna rá :)
2023. jan. 4. 20:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%

Férjemen kívül senki nem simogatta a pocakomat. (De most a második terhességnel a kislányom)

Első gyereknél egyik kolléganőm kérdezte, nem engedtem, pedig jóban voltunk.

Nekem ez nem fér bele.

2023. jan. 4. 20:39
 12/23 anonim ***** válasza:
53%
De én alapból nem értem, miért kell egyáltalán simogatni más hasát? Hogy jut ez valakinek ez esz2be?
2023. jan. 4. 20:43
 13/23 anonim ***** válasza:
67%

Csak a férjem nyúl a hasamhoz. De nem is akart a családban senki, mert az én részemről a közeli családtagok közt nem szokás a testi kontaktus.

Ismerősökkel sem kerültem ilyen helyzetbe, de aki ismer, tudja, hogy nem tolerálnám.

Simogatni egyébként mi sem szoktuk, csak rátesszük a kezünket. Olvastam, hogy méhösszehúzódást, keményedést okozhat, és nekem amúgy is sokat keményedik.

2023. jan. 4. 21:01
 14/23 anonim ***** válasza:
82%
Legjobb barátom megsimizhette, igen.
2023. jan. 4. 21:12
 15/23 A kérdező kommentje:
3-as hát valójában csak úgy értettem, hogy ha anyán, apán kívül más is esetleg ráteszi a kezét vagy megsimogatja akkor megriad vagy abbahagyja a mozgást, de szerintem ez nem minden babucinál így van :)
2023. jan. 4. 21:36
 16/23 anonim ***** válasza:
67%

A 2 barátnőm kíváncsi volt, hogy milyen egy terhes pocak érintése, így megkérdezték, hogy szabad-e, én pedig megengedtem, hogy tapizzák meg. Érezhették puhán és amikor bekeményedett akkor szóltam nekik, hogy ha szeretnék, nézzék meg keményen is.

20 éves barátságba ez belefér.

A férjem, anyukám nyugodtan simogathatják.

Alap esetben nem szeretem ha macerálni akarnak az emberek.

2023. jan. 4. 21:37
 17/23 anonim ***** válasza:
76%
Erdekes, hogy nekem tobb nagyon kozeli ember is volt, aki meg akarta fogni, engedtem is, de uuutaltam, aztan inkabb mondtam, hogy ok ne fogjak meg. Volt, akitol meg egyaltalan nem zavart, es siman hagytam. Fogalmam sincs, miert volt ez, de mindket gyerekemnel igy volt. Egyik babat sem zavarta egyebkent szerintem, az elso gyerekemet az ultrahang, nst viszont igen.
2023. jan. 4. 22:18
 18/23 Derjaderja ***** válasza:
77%

Nekem ez vörös posztó volt, utáltam. Páromtól elment volna, de ő meg nem ilyen romi típus szerencsére. 1-2x azért rávettem, hogy tapintsa meg a mozgást.

A nővéremnek nincs gyereke, emlékszem, sokat rágódtam, hogy esetleg meg akarná simogatni. Mi nem vagyunk túl bizalmi meg puszi viszonyban, de jó a kapcsolatunk.

Karácsonyi vendégségben felajánlottam (négyszemközt), kedvesen, akkor már 41.hét volt. Szegény iszonyú zavarba jött, hebegett habogott, hogy köszöni, hogy ilyen kedves vagyok és ne haragudjak, de ő erre egyszerűen képtelen lenne.

Úgy nevettem 😁

2023. jan. 4. 22:52
 19/23 anonim ***** válasza:
82%

Barátnőm mániája volt, hogy állandóan taperolt. :D

Amikor találkoztunk, az volt az első, hogy megsimogatta a pocakomat. Aztán ha mondjuk menet közben éreztem, hogy rúg, vagy mocorog a baba, akkor is azonnal tette rá a kezét a hasamra. De ő ilyen, nagyon közvetlen. Ugyan annyira nem szerettem, hogy állandóan fogdos (heti 1-2x találkoztunk), de szeretem őt annyira, hogy nem szóltam érte.

Rajta kívül a férjem, és a nagylányom simogatta csak a pocakomat. Senki másnak eszébe sem jutott.

2023. jan. 5. 02:31
 20/23 anonim ***** válasza:
23%
Nem, nem simogatjuk egymást nem terhesen sem, akkor most miért kellene...
2023. jan. 5. 06:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!