Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok! Veletek is előfordult...

Lányok! Veletek is előfordult már az, hogy elkezdtetek fogyókúrázni és leadtatok pár kg-ot, s ezt látva valamelyik női ismerősötök, barátnőtök is elkezdett fogyókúrázni, hogy le ne maradjon, jobban nézzen ki nálatok?

Figyelt kérdés

2012. jún. 28. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, de örülnék neki, mert a barátnőm 120 kg, és nem zavarja sajnos, én pedig féltem az egészségét:(
2012. jún. 28. 09:41
 2/6 anonim ***** válasza:

persze..de én voltam az irigykedő fél...aztán napok múlva feladtam..mondjuk én nem úgy gondoltam hogy jobban nézzek ki nála mert az önbecsülésem ok...csak én is szeretnék ősidők óta vékonyabb lenni..

de mindig nekiállok,csak aztán győz az éhség..

2012. jún. 28. 10:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Az nem baj,ha valaki azért szeretné leadni,hogy jobban érezze magát,egészségesebb legyen.

Remélem a barátnődet rá tudod majd venni valahogy.

2012. jún. 28. 10:31
 4/6 anonim ***** válasza:
nem, de ha történne is ilyen, legalább őt is motiválja valami, hogy lefogyjon. Ha csak attól, hogy vékonyabb lesz jobban néz ki nálam, akkor vszinű amúgy is jobban nézett ki :D
2012. jún. 28. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát, nálunk én voltam az, aki "követtem" az egyik barátnőmet.

Neki nagyon látványosan sikerült lefogynia. Ugyanaz volt a súlyunk előtte, majd ő hirtelen leadott vagy 15 kilót. (Illetve persze nem "túl" hirtelen, hanem normális idő alatt.)

Úgy gondoltam, ha neki sikerült, nekem is sikerülhet. Ez motivált, és sikerült nekem is. Most megint egy a súlyunk. :) (Bár ő olyan 2-3 centivel magasabb nálam.)

Az egy percig nem fordult meg a fejemben, hogy ezt azért csinálnám, hogy csinosabb legyen nála! Egyszerűen csak motivált, ennyi.

2012. jún. 28. 10:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy egészséges verseny teljesen normális, de az ne arról szóljon, hogy ki mennyire néz ki jól! A verseny középpontjában mindig az egyén álljon, hogy magamnak kell bizonyítani.
2012. jún. 28. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!