Lányok! Veletek is előfordult már az, hogy elkezdtetek fogyókúrázni és leadtatok pár kg-ot, s ezt látva valamelyik női ismerősötök, barátnőtök is elkezdett fogyókúrázni, hogy le ne maradjon, jobban nézzen ki nálatok?
persze..de én voltam az irigykedő fél...aztán napok múlva feladtam..mondjuk én nem úgy gondoltam hogy jobban nézzek ki nála mert az önbecsülésem ok...csak én is szeretnék ősidők óta vékonyabb lenni..
de mindig nekiállok,csak aztán győz az éhség..
Az nem baj,ha valaki azért szeretné leadni,hogy jobban érezze magát,egészségesebb legyen.
Remélem a barátnődet rá tudod majd venni valahogy.
Hát, nálunk én voltam az, aki "követtem" az egyik barátnőmet.
Neki nagyon látványosan sikerült lefogynia. Ugyanaz volt a súlyunk előtte, majd ő hirtelen leadott vagy 15 kilót. (Illetve persze nem "túl" hirtelen, hanem normális idő alatt.)
Úgy gondoltam, ha neki sikerült, nekem is sikerülhet. Ez motivált, és sikerült nekem is. Most megint egy a súlyunk. :) (Bár ő olyan 2-3 centivel magasabb nálam.)
Az egy percig nem fordult meg a fejemben, hogy ezt azért csinálnám, hogy csinosabb legyen nála! Egyszerűen csak motivált, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!