Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyen egy koleszos, aki...

Mit egyen egy koleszos, aki fogyókúrázni szeretne, de nincs pénze luxus dolgokra?

Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 19:26
 1/8 anonim válasza:
Én a koleszban fogytam le.. Csak azt ettem amit ott adtak, néha ha nagyon szar volt a kaja egy kifli-zsemle. esténként meg futottam
2012. jún. 8. 19:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, de itt nem adnak semmit :D
2012. jún. 8. 19:31
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Az a legjobb ha nem adnak semmit! Az pont 0 kalória, azzal lehet a legjobban fogyni!
2012. jún. 8. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellenének luxus dolgok a fogyáshoz. Személy szerint sokkal kevesebbet költök kajára, amióta kiiktattam a sok szemetet és csak normális dolgokat eszek.
2012. jún. 8. 21:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Például?
2012. jún. 8. 21:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Reggeli - zabpehely (120 ft fél kiló) + natúr joghurt (60 ft)

2-3-4. kaja fél kg csirkemell elosztva (~800 ft) + rizs (~70 ft)

Vacsora - zsírszegény túró (~210 ft) +mustár+hagyma+bors (~50ft)

Na most ez alig van 1000 ft felett. Kb egy menü ára a mekiben. Vagy 4-5 péksütemény. Stb.

2012. jún. 8. 23:22
 7/8 anonim válasza:
Nekem ez úgy sikerült, hogy reggel elkészítettem egy szendót, és azt 2 részletben tüntettem el, reggeliként meg tízóraiként. Ebédre általában valami leves vagy főzelék. Délután joghurt/gyümi/egy marék müzli.
2012. jún. 9. 08:00
 8/8 anonim válasza:
Ja, és a szendvicsemet jól megdübbentettem zöldségekkel, úgy mint paradicsom, ubi, sali, retek, hagyma, sőt, főtt tojást is szeleteltem bele. Meg persze felvágott.
2012. jún. 9. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!