Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti szoktatok izgulni, ha az...

Ti szoktatok izgulni, ha az egyik barátnőtök, ismerősötök szül?

Figyelt kérdés

Nekem épp most szólt a barátnőm férje,hogy megkezdődött,beindult a szülés.

Annyira boldog vagyok,és úgy izgulok értük,hogy minden rendben legyen.

Ilyenkor eszembe jut az a nap,amikor én szültem,mikor nekem kezdődött... :)

Nektek is van ilyen?

2014. máj. 31. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze. :) Már akkor is így volt, mikor még nem szültem. Minél közelebbi az ismeretség, annál izgatottabb vagyok én is, hogy rendben menjen minden, és egyszercsak jöjjön a "megérkeztem" üzenet. :)
2014. máj. 31. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Családtagok, barátnõk esetén természetesen. Ismerõsöknél nem annyira, de nekik is örülök, ha már megvan a baba
2014. máj. 31. 12:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenkor úgymond "megjön a kedvem" ahhoz, hogy újra bele vágják az egészbe! Van egy kétévesem és nagyon hiányoznak azok a mellkason elalvós szopizta ós első mosolyos idők! Ilyenkor mikor ismerős várandós vagy épp szül nálam az izgalom és hát a féltékenység is ott van! Persze ilyen jó értelemben.. Hogy bárcsak én is ismét... :) :)
2014. máj. 31. 13:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem eddig még csak akkor telefonáltak ha már megolt a gyerek.
2014. máj. 31. 14:40
 5/7 A kérdező kommentje:

:)

Még nem született meg,még csak vajúdnak.De szerencsére minden rendben megy.

2014. máj. 31. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, én is mindig átérzem.
2014. máj. 31. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:
NÁlunk inkább csak akkor szólnak, ha megvan a gyerek. Kivétel ez alól, aki kiírja a facebookra, hogy indul szülni. Ilyenkor inkább ledöbbenek és azon gondolkodok, hogy vajon képeket is tesz fel az eseményről? Izgulni igazából nem szoktam, egy természetes dolog zajlik, tudjuk a nemét, tudjuk, hogy egészséges, igazából mindenki tud előre mindent, még látjuk is a babamozin.. Lehet a bébibummtól a környezetünkben immunis lettem? De sose izgultam? Érzéketlen lennék? Inkább csak nem tudom elképzelni, hogy bajuk lenne, jó helyen vannak, vigyáznak rájuk, minden rendben lesz. Szóval összességében nem izgulok jobban, mint mikor tudom, hogy egy ismerősöm kocsiba ül és elmegy valahova..
2014. jún. 1. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!