Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy baj, ha a terhesség...

Nagy baj, ha a terhesség alatt nem tornázom/mozgok rendszeresen?

Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 18:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem, miért lenne?
2022. dec. 30. 18:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Sokan mondják, hogy könnyebb a szülés, utána hamarabb felépülsz, ilyenek. Nem tudom mi az igazság, de nekem megmozdulni sincs erőm, nemhogy tornázni. 😔
2022. dec. 30. 18:30
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Nincs összefüggés igazából. Az egyik sógornőm erőemelő, terhességet végigedzette, mégis 24 órás vajúdás és zokogva edáért könyörgés lett belőle. A másik sógornőm túlsúlyos, zabál es meg se mozdult végig, ehhez képest az összes gyereke max 5 óra alatt hipphopp meglett.

Én is edzettem, viszonylag könnyű szülésem volt, de a kitolást nagyon extrém fárasztónak éltem meg.

2022. dec. 30. 18:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Sokan mondják… blablabla. Sokan sokféle dolgoz mondanak, te inkàbb a saját testedre hallgass, azt csinàld ahogy neked jól esik. Amúgy ez a fáradtság általában a második trimeszterre elmúlik.

Én teherbeesés előtt rendszeresen futottam, tornáztam, de a terhesség alatt nem. Még azt sem tudtam, hogy terhes vagyok, de abbahagytam mert nem esett jól.

A vajúdás hosszú volt, a kitolás , felépülés sétagalopp volt. 6 hónappal szülés után újra elkezdtem mozogni, mert onnantól hiányzott, esett jól.

2022. dec. 30. 18:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj.
2022. dec. 30. 18:41
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Én nem tornáztam, mivel előtte sem. A házimunka bőven elég mozgás volt, így is sokat keményedtem.
2022. dec. 30. 18:50
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

Nekem is kb. a hazimunka a mozgas. ( egyszeruen nem birok tobbet..)

El is faradok rendesen, de legalabb le tudok ulni pihenni, ha megfajdul a hasam.

31 hkm

2022. dec. 30. 19:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem csak vàrandòsan gond, ha nem mozogsz. Legalàbb sètàlni èrdemes rendszeresen.
2022. dec. 30. 19:28
 9/11 anonim ***** válasza:
80%
Én is sokat feküdtem illetve, ha mozogta is max séta. Ha ujra kezdhetném a kis puhány karjaimra rágyúrnék😅 de csak mert s.császár lett a vége és karból kellet magam mindenhol feltolni felhúzni.
2022. dec. 30. 21:01
 10/11 flora08 ***** válasza:
90%
Amikor várandós voltam, sétálni mentünk sokszor, az nekem pont elég volt, korábban sem voltam sportos alkat. Hamarabb felépülsz.. Aha. A fiam császármetszéssel érkezett. Boldog-boldogtalan azzal jött, hogy mozogjak sokat, mert majd könnyebben regenerálódok, "ne hagyjam el magam" (Persze, egy újszülött mellett csak feküdni lehet egész nap, semmi tennivaló 🤦). Mozogtam amennyit csak bírtam, hősködtem, hogy majd mindent én csinálok. Hát, kellett vagy fél év, hogy ne utálkozva induljak el egy babakocsis sétára. Olyan gyenge voltam, mint korábban soha. Úgyhogy a kérdésre válaszolva, a terhesség alatt annyit mozogj, amennyi jól esik, ne erőltess semmit.
2022. dec. 30. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!