Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második/többedik terhességet...

Második/többedik terhességet mikortól kezdtétek rendszeresen érezni?

Figyelt kérdés
17. hetes vagyok, naponta többször érzem a babát, elég egyértelmű néha ahogy rugdos, nagyon kis aktív. Nem tudom, hogy ez normális-e és más is érez ilyet? Ezt a szintet az első lányommal olyan 22-23 hetesen értük el, hogy minden nap éreztem bármilyen pozícióban, akár napi többször is, előtte csak párnaponta egy-kétszer kis motozást odabent, és azt is leginkább ha a hátamon feküdtem. Megijedtem, mert olvastam olyat, hogy a túl intenzív mozgás jelentheti azt is, hogy nem érzi jól magát és "vergődik". Nálatok hogy volt?
2022. jún. 16. 07:19
 1/4 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

Ez az én kérdésem volt anno ☺️

Nagyon hamar éreztem a második babámat mozogni.

2022. jún. 16. 07:57
 2/4 anonim ***** válasza:
16hettol
2022. jún. 16. 10:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Én az elsőt is 14. héttől egyértelműen éreztem háton fekve. :)
2022. jún. 16. 11:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát én az első is csak a 21. héttől meg a másodikat is. Mondjuk az első hátsó, a második mellsőfali lepénnyel volt (vagy fordítva? :D), és azt mondják, az is számít. És persze előtte is volt valami "talán" ő bugyborékol, de onnantól jöttek az igazi hasbarúgások :)
2022. jún. 17. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!