Használt valaki rendszeresen pl. rhinospray plus orrsprayt a terhessége alatt? Esetleg aki már szült is így?
Szia!
Szerintem inkább menj el egy gyógyszertárba, és ott adnak tanácsot, hogy melyiket lehet. Én mikor terhes lettem pont kérdeztem a gyógyszerészt, hogy mit lehet náthára, megfázásra, akkor azt mondta semmitse szinte. Az orrsprayre is azt mondta. Neocitran,mebucain, strepsils ezekre is.
EGyébként a páromnak is ugyanez a baja,mint neked, valószínűleg orrsövényferdülés, és ő is mindennap használ valamilyen orrsprayt. Viszont az alapból nem jó, hogy mindennap használja, azt mondták neki. De vannak olyanok, amiket lehet mindennap,ezek ált. a tengerivizesek. Szóval szerintem kérd ki valaki hozzáértő véleményét azért. De az biztos,hogy inkább kapjatok levegőt!
SZia
Ugyan igy vagyok En is.Igaz mar megszultem,de terhesseg elott is es alatt is ez volt a problemam.En hasznaltam azt is de aztan attertem az otrivin gyerek orrcsepre,talan az kimeletesebb,de oszinten megmondom,h sajnos hozzaszokunk es az orrnyalkahartya serul,es ezert dugul ba alandoan.Probald ki meg az orrnyalkaharty regeneralot most nem jut eszembe de a gyogyszertarban tudni fogja narancsolaj van benne es nagyon jo az illata is es segit egy kicsit.
SZIA.
CSAK ÉRDEKLŐDNÉK,HOGY MIVEL UGYANÍGY VAGYOK,MINT TE A TERHESSÉG ALATT,HOGY ALIG KAPOK LEVEGŐT,NEKEM IS SZINTE RENDSZERESEN KELL HASZNÁLNOM A RHINOSPRAY PLUST.MIVEL TUDOM,HOGY NEM BETEGSÉG MIATT VAN BEDUGULVA AZ ORROM,HISZEN TERHESSÉG ELŐTT SEMMI ILYESMI NEM VOLT,ÍGY EZ A TERHESSÉG EGYIK VELEJÁRÓJA.TE MEDDIG ÉS MENNYIRE GYAKRAN HASZNÁLTAD?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!