Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen szívmelléütés?

Terhesen szívmelléütés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni tőletek.

Nagyon megijedtem ma, reggel már felkelés után az ágyban fekve hírtelen rámjött egy ilyen pánikolós érzés... és társult hozzá szív mellé ütés vagy hogy is mondjam mikor kihagy egy ütemet a szív. Ma egész nap ezt éreztem :( Nekem elég sokszor előfordul ilyen, még a terhesség előtt voltam is vele kardiológián, csináltak szív Uh, EKG de minden rendben volt, akkor valószínű a pajzsmirigy érték miatt volt, de általában ha izgulok akkor is szokott.

Ma viszont nagyon megijesztett ugyanis konkrétan 10mp ként mellé üt egyet 😨 ha lefekszem akkor kis idő után nem érzem vagy nagyon ritkán.. és mellé még ilyen nehéz légzés is társul. De az szerintem az a bepánikolás miatt van. Azt tudni kell hogy a vérnyomásom alacsony.. terhesség előtt is az volt már. 90/66/105 ilyen és hasonló értékeket mértem ma. Nagyon aggódom hogy ilyenkor a baba kap e elég oxigént vajon :( teljesen kétségbe vagyok esve. Másnál is van/volt már ilyen? 26+1napos vagyok

2022. dec. 29. 18:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem mindig volt ilyen, meg olyan is hogy beremeg a szív, meg minden szar ilyen tünet. Terhesen is, anélkül is. Két gyereket simán szültem, érdekes akkor nem jött elő,mármint szüléskor meg előtte hetekben sem, utána hetekben sem. Azután viszont rendszeresen voltak ugyanilyen tüneteim mint neked.

Orvosnak mindenképpen mondd el,

Addig is ne pánikolj, igyál sokat, alacsony vérnyomás is okozhatja, meg a dehidtatáltság. Nekem ezt mondták a kardiológián.

Nyugodj meg, semmi baj nem lesz. De legközelebb mindenképp említsd meg orvosnak.

2022. dec. 29. 21:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Neked nem volt neked nem ...

Már megkapta a jó válaszoka.

2022. dec. 29. 21:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt, rendszeres magnéziumszedés segített rajta. Sőt, a terhesség előtt is volt, és az első laboron ki is jött a magnéziumhiány.
2022. dec. 29. 23:11
 14/14 Bogus20 ***** válasza:
100%
Nekem elég durva magnéziumhiányban volt ilyen tünetem. Aztán az sem mindegy melyik formában szedi az ember, volt olyan por ami semmit nem használt pedig nagy dózisban szedtem. Szerintem fontos pótolni, egyrészt kell a mèhizom működèsèhez, másrészt a baba csontjainak is egyik èpítőeleme.
2023. jan. 6. 22:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!