Terhesen szívmelléütés?
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Nagyon megijedtem ma, reggel már felkelés után az ágyban fekve hírtelen rámjött egy ilyen pánikolós érzés... és társult hozzá szív mellé ütés vagy hogy is mondjam mikor kihagy egy ütemet a szív. Ma egész nap ezt éreztem :( Nekem elég sokszor előfordul ilyen, még a terhesség előtt voltam is vele kardiológián, csináltak szív Uh, EKG de minden rendben volt, akkor valószínű a pajzsmirigy érték miatt volt, de általában ha izgulok akkor is szokott.
Ma viszont nagyon megijesztett ugyanis konkrétan 10mp ként mellé üt egyet 😨 ha lefekszem akkor kis idő után nem érzem vagy nagyon ritkán.. és mellé még ilyen nehéz légzés is társul. De az szerintem az a bepánikolás miatt van. Azt tudni kell hogy a vérnyomásom alacsony.. terhesség előtt is az volt már. 90/66/105 ilyen és hasonló értékeket mértem ma. Nagyon aggódom hogy ilyenkor a baba kap e elég oxigént vajon :( teljesen kétségbe vagyok esve. Másnál is van/volt már ilyen? 26+1napos vagyok
Ha kihag egy "ütést" a szived attól kap oxigént a baba.
Ez csak egy pánik ahogy írtad is kb az orvosok semmisre veszik,ez egy pánik szerű dolog nálad amire ha még ráis stresszelsz szerintem mégjobban valósnak tünik.
Az hogy jobban dobban a szived nemhinném hogy oxigén hiányt okoz,és az sem ha mp késéssel dobban.
Nyugodj meg és pihenj
2-es vok , a séta remek ötlet , ne aggódj nem lesz semmi baj , nekem is volt amikor sokat stresszeltem , napi 2 tabletta magnézium sokat segített , mostanában szinte nincs , akkor volt hogy minden percbe 1-2.
Ilyesztő tud lenni , de az esetek 99.9%-ban ártalmatlan.
2-es , 7 vok örülök hogy jobban vagy.
Én is erre voltam kiváncsi , és azt mondták max napi 3×2 tabletta ( 500mg) de ez azoknak kell akiknek mg hiányuk van , így 3×1 a normál adag , de mivel én lassan 1 éve szedwm minden nap így reggel 1 és este 1 elég nekem.
Én magne b6 ot szedek az nem egy olyan erős qbból 3x2t lehet de az elejénnem kell annyi..
Nekem nagyon mondja a doki hogy kell és ha nem szedem egyből érzem is a hiányát.
Másfajtából ami erősebb elég 1 db /nap
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!