Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetesen bevéreztem, hematóma...

6 hetesen bevéreztem, hematóma az oka. Mire kell figyelni? Milyen pozícióban ajánlott feküdni?

Figyelt kérdés
A kicsike jól van, van szivhang, normális ütemben növekszik. Nem tudom, mi számít nagy hematómának (11mm-es), illetve a helyét se tudom pontosan (idegen kórházban voltam, nem sok mindent mondtak én pedig azt sem tudtam hirtelen, hol vagyok). Aki járt már hasonló cipőben. Mire kell figyelni? Pihenést rendeltek el, de ez most a szó szoros értelmében fekvés? Vagy ülni is lehet? Félig ülő helyzetben? Mi az ami segít a felszívódásban (gyógyszerek, vitaminok, stb.)? Mi az, amit kerüljek (stressz, zaklato film, stb.) Illetve most az a jó, ha nem vérzik? Az azt jelenti, hogy szívódik? És kb mennyi idő kell a felszívódásra ha most valóban 2 hétig fekszek? Szívesen olvasnék pozitív történeteket, hogy egy kicsit pozitívabban lássam a dolgokat.

2022. dec. 27. 17:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó,

Sajnos erről nincs információm, a doki nem mondta.

2022. dec. 28. 10:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt. Rutascorbin, magnézium. Sokat kell pihenni, emelni nem szabad, de azt amúgy sem. A fekvés/ülés helyzetével sem pozitívan sem negatívan nem tudod ezt befolyásolni.
2022. dec. 28. 10:48
 13/13 anonim ***** válasza:
84%
Akkor sem feltétlen van baj,ha felette van,vagy körülötte, hiszen nem feltétlen ürül. Ha felszívódik, mint nálam, akkor teljesen mindegy hol helyezkedik. Én a pozitív gondolkodást is javaslom. Sokszor képzeltem el, ahogy szívódik fel, persze ahhoz az is kell, hogy higyj ebben.
2022. dec. 28. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!