Mit és mennyit sportoltatok várandósan?
Figyelt kérdés
Még mielőtt félre értés esne: egyeztettem a nőgyógyászommal és csak az általa engedélyezett mennyiségű és minőségű mozgást végzem. Viszont érdekel, hogy hozzám hasonlóan más kismamák is folytatták-e a sportot terhességük alatt.
Több, mint 3 éve szinte napi rendszerességgel futottam a pozitív teszt előtt, az azt megelőző időben is rendszeresen jártam aerobikra, spinningre, TRX-ra, szóval van "sport múltam". Mióta tudom, hogy már ketten vagyunk inkább a sétát választom, illetve heti 2-3 lakalommal vagy szobabiciklit vagy futópadon laza kocogást. 12. héttől pedig szeretnék beiratkozni kismama tornára.
Más mikor, mit és mennyit sportolt, ha sportolt?
2022. dec. 19. 11:56
11/12 anonim válasza:
Első babámat várom. Súlyzós edzést nyomtam. Megmondom őszintén én annyira nem kívánom a mozgást hogy az valami hihetetlen. Mivel ezt nem is csinálhatom amit eddig így... Semmit, sétán kívül.
12/12 anonim válasza:
Célzottan semmit. A 30. hétig dolgoztam, az is sétálós munka volt, meg amúgy sem vezetek, úgyhogy mindenhova gyalog és bkv-val megyek, boltba, védőnőhöz, barátokkal találkozni, stb. 10 perc intenzív tempójú séta után (ami a megszokott tempóm nem terhesen) már keményedni szokott a hasam és muszáj lassítani. Most 36 hetes vagyok, kilóban nem híztam kb semmit, de a nagy hasam miatt már csak döcögök mint valami kis gömböc. De még mindig bárhova elmegyek csak lassabban érek oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!