Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jelezhet bajt? Ugye ez nem...

Jelezhet bajt? Ugye ez nem vetélés lesz?

Figyelt kérdés

December 1 és 3 között kellett, hogy legyen ovum. Szerdán pozitívat teszteltem, halványan ugyan, de másnap erősödött a predictor.

Ma csináltam faecellet,amely szintén pozitív, de én halványnak látom.

Illetve esetére már a mellem sem fáj és napközbeni hőemelkedésem, remélem ez nem egy vetélés jele.

2022. dec. 17. 22:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%
Előtte mennyi volt a testhőd?
2022. dec. 18. 08:26
 12/13 anonim ***** válasza:
72%

Ha halvány ha nem ez pozitív:)

Nekem is ilyen halvány volt és baba lett ;)

2022. dec. 18. 08:35
 13/13 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is össze vissza volt. Bár még nem maradt ki a menzeszem de irdatlan rossz volt hogy állandóan pisilnem kellett járni. Nem is értettem. Aztán teszteltem és kiderült pozitív. Utána előjött egy két tünet még és aztán elmúltak. Aztán újra megint jöttek tünetek. Aztán megint enyhültek. Most vagyok 20. Hétben de mindig másképp érzem magam és mindig vannak újabb tünetek. Most például hogy éjjelente zsibbadnak a kezeim.
2022. dec. 18. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!