Mikortól lehet tappenzre jönni? Többi lent
Szia!kérhetsz papírt is de háziorvos rögtön kiír ha ezt elmondod neki.
Ez veszélyeztetett terhességnek számít majd,csak még ugye papírod akkor rögtön nem.lesz
Egyébként a munkahelyed miatt is kiirnak rögtön,asszem 9 es kód a terhesség.Szívhangnak nincs köze a táppénzhez :)
Terhes táppénzre nem írnak ki szívhang nélkül. Max ha jófej a háziorvosod, 8as kóddal táppébzre vesz addig.
Az, hogy volt már vetélésed, attól nem leszel veszélyeztetett terhes
Vetélés után is dolgozhattam a 36.hétig. igaz más munkakörben.
Nem nagyon akarnak ilyenkor sajnos táppénzre venni, az én orvosom is meresztette a szemét hogy mit akarok én, könnyített munkát kérjek a munkáltatomtól inkább. Na meg anyád, gondoltam. Gyárban dolgoztam, 3 műszakban. Nem hagytam magam és elmentem táppénzre, nem is húztam sokáig, 20 héttől folyamatosan keményedtem, végül 33.héten szültem. Csak azt nézd hogy te mit bírsz.
Aki nem dolgozik egy percet se, de teherbe rakatja magát, azt nem cseszegetik, csak ül otthon a seggén, neked is jogod van hozzá.
Szivhang nélkül a nőgyógyász egészen biztosan nem fog tapoenzre venni, hiszen addig, amíg nincs szivhang, nem számítasz terhesnek.
A háziorvos felvehet kb bármi indokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!