Takarítói vagy egyéb fizikai munkakörben mikortól mentetek táppénzre?
5 órában takarítok, vegyszerekkel dolgozom. Fele időmet wc takarítással, másik felét irodai takarítással-porszívózással töltöm általában. Elég fizikai, sokat kell lépcsőzni, hajolgatni. Angliában élek, itt sajnos nem írnak ki táppénzre csak ezért. 34. hétig tervezek dolgozni, most vagyok 21+4, hát már eléggé érzem, hogy fáradt vagyok. Fél órát kell gyalogolnom minden nap oda, s felet vissza, most változtattak a törvényen, aki nem dolgozik 6 órát legalább, annak nem jár szünet, így szünet nélkül nyomom. Gyilkos lesz a végén, az biztos.
Otthon legalább 10 féle okból nem dolgoznék-veszélyeztetett terhes lennék nem egy, de két vetélés miatt, hogy csak a legnagyobb okot említsem. Per pill örülnék neki, ha otthon lennék terhes:D
Nekem az orvos meg se kérdezte, hogy mit dolgozok, a párom munkahelyét kérdezte. De ameddig bírom, addig dolgozom.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!