Kinél mikor szűntek meg a görcsök? 7hét6napnàl jàrok!
Az érdekelne, hogy ha alhasi görcsökre szedtetek magneziumot, vagy magnezium krémet hasznàltatok, ez a kombò mikor kezdett hatni? Mikor múltak el vagy lettek nagyon enyhe görcseitek?
Én màr az első pillanattol kezdve napi 1 mg+b6 ot szedek plusz napi 3x kenem magnezium krémmel a hasam.
Azért ezt vàlasztottam mert ha tobb mg-t veszek be azonnal hasmenésem van.. az összes magneziumtól :/
Nagyon sokat fekszem, pihenek. Dolgozni sem dolgozok az elso pozitív teszt òta! Minden stresszfaktort kiiktattunk a pàromnal :)
Most vagyok 7hetes6napos a pocaklakòval!
Volt màr több veszteségem is... Mindig leàlltak a görcsök rà kb 1,5 napra pedig beindultak a dolgok.
Most màr 3 napja enyhén érzem csak a görcsöket..
Van/volt valaki hasonlò cipőben?
Tudnàtok segíteni? Tapasztalatokat írni?
Köszönöm előre is!
A legelejen durvak voltak, akkor mondta a magnezizmot, es megbeszeltuk, hogy kremet is fogok hasznalni. Szedem pluszba progeszteront is!
Enyhitett ez a kombo az alhasi fajdalmakon, es elmultak. Most pedig 3 napja eppenhogy erzem neha.
3as koszonom a valaszod ☺️
Ritkan erzem enis mar, inkabb huzodik a hasam, meg a derekam ami neha sajog.
Akkor siman lehet ez noalis dolog nalam 🙏
4es
Orulok,hogy enyhultek a gorcseid! Tudom,hogy a terhesseg vegeig kisernek ilyen jellegu fajdalmak.
Csak neha megijedek amikor valtozik valami, ami lehet hogy teljesen normalis ☺️
Ti is hasznaltatok magneziumot?
Koszonom a valaszaitokat!
Kicsit megnyugodtam ☺️
6os!
Szegeeeny, en is igy jartam a magneziummal. Tokmindegy volt hogy milyet szedtem..
Erzek enis neha mensi szeru dolgokat, de inkabb a feszules es huzodas a jellemzobb az utobbi egy hetben!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!