Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csökkent testhőmérséklet 6...

Csökkent testhőmérséklet 6 hetesen?

Figyelt kérdés

Sajnos covidos voltam, ahol volt kisebb hőemelkedés is, mindig 38 alatt. Szedtem paracetamolt illetve orrsprayt is használtam pár napig mert nem kaptam levegőt.

Azonban megmértem a hőmérsékletemet, megnézni hogy van e még hőemelkedés, és az eddigi 36.8ról 36.4re esett. (Terhesség előtt 36.3 szokott lenni.)

Ez aggodalomra ad okot? Ez jelezheti a korai vetélést?

6+2 hetes terhes vagyok.

#vetélés #hőmérséklet csökkenés #Testhőmérséklet csökkenés
2022. dec. 12. 00:37
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Jajjj ne már!! Minek idegesited magad baromságokkal?! Reggeli első, mozdulatlan, azonos időponti hő alapján szoktak következtetni peteérésre, terhességre. Most ez olvassa egy- két okos, és holnapra mindenki elvetél, mert 0,4 fokot " esett" a hője.
2022. dec. 12. 00:51
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

Ne idegesitsd magad a homerovel... en is neztem. Sajnos nekem rosszul alakultak dolgok, es a baba elvesztése utan is magas volt a hom.

Szerintem innen mar nem tul sok osszefugges van.

2022. dec. 12. 01:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát a reggeli hőmérsékletem 36.2 volt.
2022. dec. 12. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Először is, hol mérted és hogyan a hőmérsékleted? A szádban, hátul a nyelved alatt? Ilyenkor ugyanis fontos, hogy bazális hőt mérjünk, ebből lehet következtetni a hormonális dolgokra. Ha hónaljban mérted, vagy csak betetted a szádba, akkor simán mérhetsz kisebb hőt. Én ma vagyok 6+2 hetes, és mérem meg mindig mindennap a hőmet, a teherbeesés előtt is mértem, mert a termékenységtudat módszert követtem. És a lényeg, hogy nekem mostanában 36,9 és 37,15 között ingadozik. Egy kis ingadozás teljesen normális. Nem tudom, korábban merted-e te is, de ha a coverline alá nem esik be, akkor semmi baj. Viszont ugye az mindenkinek egyéni, hogy hol van. Megértem, hogy aggódsz, én is minden kicsi hasfeszülésre, görcsre felkapom a fejem... nagyon bizonytalan időszak ez.
2022. dec. 13. 09:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Hónaljban mérem.

Teherbeesés után párszor mértem csak, olyankor reggel este és mindig 36.8 volt.

Most miután elmúlt a covid lázas időszaka viszont már csak 36.1-2 lett. Ilyen akkor volt mielőtt teherbe estem, nekem ez a normális testhőmérsékletem. Emiatt is aggódok, hogy valami baj van.

Tudom hogy egy idő után visszaállhat az eredeti testhőmérsékletre de nem a 6-7-8. Héten tudtommal.

Ez sajnos már nem kicsit ingadozik hanem nagyon, hiszen ez már több, mint fél fokos különbség.

2022. dec. 13. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!