Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki egyedül maradt terhesen,...

Aki egyedül maradt terhesen, hogy bírta?

Figyelt kérdés
A párom hat hónapos terhesen hagyott el. Teljesen váratlanul ért. Az utolsó este is arról beszélt, mennyire szerelmes és boldog, várja a babát. Napok óta sírok és keresem, mit nem vettem észre. Nem tudok a hasamra nézni, nem tudom a babát megsimogatni, ami miatt szörnyen érzem magam, pedig eddig nagyon vártam Őt. Azóta a vérnyomásom is magas és sokat hányok. Azt érzem, talán egyszerűbb lenne leugrani a tizedikről, és mindent gyorsan megoldani. Életem szerelme hagyott el szó nélkül, csak egy levelet hagyott.
2022. dec. 14. 17:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mikor megtudtam hogy terhes vagyok, akkor hagyott el a párom. Én is meg akartam halni, nagyon sokáig nem tudtam kapcsolódni a kicsihez, zombiként éltem. 😔
2022. dec. 15. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!