Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki egyedül maradt terhesen,...

Aki egyedül maradt terhesen, hogy bírta?

Figyelt kérdés
A párom hat hónapos terhesen hagyott el. Teljesen váratlanul ért. Az utolsó este is arról beszélt, mennyire szerelmes és boldog, várja a babát. Napok óta sírok és keresem, mit nem vettem észre. Nem tudok a hasamra nézni, nem tudom a babát megsimogatni, ami miatt szörnyen érzem magam, pedig eddig nagyon vártam Őt. Azóta a vérnyomásom is magas és sokat hányok. Azt érzem, talán egyszerűbb lenne leugrani a tizedikről, és mindent gyorsan megoldani. Életem szerelme hagyott el szó nélkül, csak egy levelet hagyott.
2022. dec. 14. 17:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Beperelném gyerektartás miatt és bíróságon kérném az apaság bizonyítását...az ilyen szemét fizessen.
2022. dec. 14. 18:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálunk apuka a 11. héten gondolta meg magát... A gyerek azóta 19 éves, az apja egy hetesen latta először és utoljára.
2022. dec. 14. 18:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp ne magad, de végképp ne a babát vádold, vagy tőle vond meg a szeretetet. Ő nem tehet róla.

Egyébként én egyedül neveltem fel a fiamat, szintén apuka nem kért belőle.

Nem bántam meg, a mindenem, egy csoda, tökéletes gyerek.

2022. dec. 14. 18:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
El sem tudom képzelni mit érezhetsz de hidd el ez a baba a mindened lesz. Egy ajándék. Túl fogsz ezen jutni és meglátod minden rendben lesz. Ha a férjem ezt tenné én is összeomlanék de a pocakomban lévő kis élet felül írná.
2022. dec. 14. 19:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Túl éled.

Baratok, család segít? Lakhatás, anyagiak? Gyerektartást fizettesd!

2022. dec. 14. 19:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Életed szerelme ott a pocakodban! Ha megszületik rá fogsz erre jönni! Kitartás!❤️
2022. dec. 14. 19:35
 7/11 anonim ***** válasza:
67%
Komolyan ok a szerelem meg a köd, de egy olyan miatt ugranál le a 10ről aki meg sem érdemel titeket. Örülj időben eltünt és te boldog leszel a kis csodáddal.
2022. dec. 14. 22:28
 8/11 anonim ***** válasza:
71%

Nekem az fájt a legjobban, hogy a gyerekemnek nem adhattam meg azt a boldog teljes családot, amiről álmodtam. Ha úgy érzed, gyászold meg te is nyugodtan a jövőképedet a tökeletes családról a pároddal, sirasd meg ennek az ideának az elvesztését, adj időt magadnak ehhez, aztán pedig találj rá az új identitásodra, ami lehetne mondjuk az erős, határozott nő, aki alól ugyan kihúzták a talajt, de talpon maradt, mert egy betonbiztos, stabil pillér ő, aki mindent kiáll, ha a gyerekéről van szó, mert egy igazi harcos anya, aki nem függ senkitől, és a kikezdhetetlen derűjével és életigenlésével csodálatos példa lesz a gyerekének majd. És a gyermekeddel egy varázslatos, szeretetteljes kis meleg fészekben élhettek majd, ahol csak te írod a szabályokat, ez lesz a te pihepuha kis világod, amiben boldogan éled majd az életed ezzel a fantasztikus lénnyel, akit nemsokára megszülsz, és aki értelmet ad mindennek, bármilyen nehézség is következzék az életedben.

És aztán egy napon talán ismét megtisztelsz a bizalmaddal egy férfit, aki ezerszer tökéletesebb lesz, mint az a félnótás, aki otthagyott téged egy fantasztikus kaland előtt, amit egy gyerek jelent. Hidd el, a legtöbbet az exed veszítette ezzel, mert fogalma sem lesz arról, milyen klassz az élet egy kis jövevénnyel. Te majd nézheted, ahogy a kis pár kilós babaillatú csomagod szuszog álmában, és megélheted, milyen a világot jelenteni egy gyereknek, és minderről az exednek fogalma se lehet majd. Ő épp most dobott el magától valamit, amiért mások mindent megadnának. Ő az igazi vesztese a történetnek.

2022. dec. 15. 00:35
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

Engem szules utan hagyott el, masik noert.

Nehez egyedulallo anyakent, mar iskolas. Nehez, de megis nagyon jo !

Orulok, hogy ez a se**fej nem pofazik bele semmibe, ugy csinalok mindent ahogy akarok, azt csinalom amit akarunk, oda iratom ahova akarom, es szeret, mindennel jobban, es en is ot.

Nehogy mar a pici babara legyel merges, csodas lesz, es ertelmet ad az eletednek.

Es ahogy elottem is irtak, a ferfi lesz az egyeduli vesztes.

Nekem is mondta egyszer egy ismeros: nem erti az exem, mas olne egy ilyen gyerekert , o meg eldobta , es nem is foglalkozik vele.

2022. dec. 15. 01:18
 10/11 anonim ***** válasza:

5ös vagyok.

Amúgy én is így jártam.

Ha gondolod írj privibe, ha beszélgetni szeretnél.

2022. dec. 15. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!